Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Augusztus 06. 05:00, hétfő | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Meztelen barátnőjével hirdeti albumát a zenész

Meztelen barátnőjével hirdeti albumát a zenész

KanYe West-nek hála, minden rajongója hazaviheti Kim Kardashiant félmeztelenül, egy művészi albumborító formájában.

Bár évek óta egymással csalják éppen aktuális párjaikat, hivatalosan csak néhány hónapja randizgat Kim Kardashian és KanYe West. A kapcsolatuk pedig egyre komolyabb, és már az eljegyzést tervezgetik. Ám amíg a rapisten nem tudja meggyűrűzni jogilag még házas Fenékkirálynőjét, addig kénytelen más eszközökkel a szerelmét bizonyítani. Például legújabb albuma, a Cruel Summer borítójával, amin egy női gipszdombormű látható, aki megszólalásig hasonlít Kimmy-re. A művészi kinyilatkoztatás KanYe férfi rajongóinak is tartogat azért valamit, ugyanis a reality-sztár oldalborda félmeztelen a borítón.

De persze Kim méretes szívét valószínűleg sokkal jobban meghatotta, amikor zenemogul lovagja lecserélte az egész - egyébként nem filléres darabokból álló - ruhatárát, amit több tízmillió forintnyi ékszerrel és egy hajóval is megfejelt. Csak nehogy zsugorinak tűnjön.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.