Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Hírek

2013. Június 14. 10:18, péntek | Helyi
Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Mobil KRESZ pályát kaptak a gyerekek

Mobil KRESZ pályát kaptak a gyerekek

A pápai Erkel Ferenc Ének - Zenei Általános Iskola alsó tagozatos diákjai 2013. június 12-én, a Balatonalmádi Napköziotthonos Óvodák lakói 2013. június 13-án vehették birtokukba a játékot.

Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság (OBB) által vásárolt és az óvodások és kisiskolások oktatását szolgáló mobil KRESZ pályákat 2013 májusában nyerte egy pályázaton a Pápai, illetve a Balatonalmádi Rendőrkapitányság.

A megnyert játékos KRESZ pálya elemeiből különböző forgalmi helyzeteket lehet összeállítani, amelyekben a gyermekek kisebb csoportokban megtanulhatják és gyakorlással rögzíthetik a helyes közlekedési magatartást. A közlekedési táblákból, a felezővonalakból, bójákból és gyalogos átkelőhelyekből rögtönzött pályát a gyerekek azonnal birtokba vették.

A Pápai Rendőrkapitányság 2013. június 12-én délelőtt adta át a játékot a pápai Erkel Ferenc Ének - Zenei Általános Iskola alsó tagozatos diákjainak.

A pályázatot a Balatonalmádi Rendőrkapitányság a Napköziotthonos Óvodákkal együttműködve nyújtotta be, a megnyert játékot pedig 2013. június 13-án kapták meg az óvoda lakói.

Címkék: mobil kreszpálya

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 21. 20:41, szerda | Helyi

Kerítésnek ütközött egy autó Balatonfüreden, a sofőr életét vesztette

A sofőr menet közben rosszul lett, emiatt következett be a szerencsétlenség.

2022. Augusztus 26. 08:58, péntek | Helyi

Rengeteg gránátot találtak Szombathelyen

Összesen 155 darab 82 milliméteres második világháborús szovjet aknavetőgránát került elő Szombathelyen - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezrede csütörtökön a Facebook-oldalán.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 17. 14:03, vasárnap | Helyi

Szabadstrand nyílt Tiszabábolnán

A vízi turizmusnak, az ökoturizmusnak óriási a szerepe a dél-borsodi, tiszai települések életében, ezért is jelentős lépés, hogy Tiszabábolnán szabadstrandot nyitottak