Városlista
2020. november 30, hétfő - András, Andor

Hírek

2011. Július 25. 11:24, hétfő | Helyi
Forrás: Napló-Online

Ámokfutó Veszprémben

Ámokfutó Veszprémben

A férfi Veszprém belterületén több alkalommal is szándékosan belehajtott egy másik, szabályosan közlekedő autóba Suzukijával.

Július 24.-én az esti órákban fogtak el a járőrök egy férfit, aki közúti veszélyeztetés bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható.

A férfi Veszprém belterületén közlekedve Suzuki típusú személygépkocsijával, több alkalommal is szándékosan belehajtott egy másik, szabályosan közlekedő Suzukiba, mely az utolsó ütközés következtében a levegőben átpördülve kerekeire érkezve állt meg. A balesetet követően a férfi kiszállt az autóból, és késsel a kezében fenyegető kijelentések mellett a másik gépkocsiból kiszálló sofőr irányába indult. A balesetben ártatlan vezető a fenyegetés és támadó szándék elől elhátrált, elfutott. A vétlen gépkocsiban utazó két személy 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

Az ámokfutót a balesetet követően a rendőrök elfogták, majd ittasságának megállapítása érdekében kétszeri vérvételre előállították. Gépkocsijának átvizsgálása során abból egy darab gázriasztó fegyver és egy 10 centiméter pengehosszúságú kés került elő, melyet a járőrök lefoglaltak.

A férfi ellen őrizetbe vétele mellett közúti veszélyeztetés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.
 

Címkék: undefined

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 30. 08:00, hétfő | Belföld

Elindította országos adventi pénzadománygyűjtését az Ökumenikus Segélyszervezet

Huszonötödik alkalommal hirdette meg országos adventi pénzadománygyűjtését az Ökumenikus Segélyszervezet, amely 1353-as adományvonalára várja a felajánlott támogatásokat.

2020. November 30. 07:00, hétfő | Belföld

Egy testvérpárt gyanúsítanak a hegymegi gyilkossággal

A Miskolci Járásbíróság vasárnap letartóztatta a hegymegi gyilkossággal gyanúsított testvérpárt.

2020. November 30. 06:00, hétfő | Külföld

Nem lassul a fertőzés terjedése Horvátországban és Szlovéniában

Nem lassul a koronavírus-járvány terjedése Szlovéniában és Horvátországban - derült ki a válságstábok vasárnapi jelentéséből.

2020. November 30. 05:00, hétfő | Belföld

Többször is várható havazás december első hetében

Kedden, a meteorológiai tél első napján hidegre kell készülni, helyenként még napközben is mínuszok lesznek. Hétvégére pár fokkal melegszik az idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.