Városlista
2021. július 29, csütörtök - Márta

Hírek

2011. Július 25. 11:24, hétfő | Helyi
Forrás: Napló-Online

Ámokfutó Veszprémben

Ámokfutó Veszprémben

A férfi Veszprém belterületén több alkalommal is szándékosan belehajtott egy másik, szabályosan közlekedő autóba Suzukijával.

Július 24.-én az esti órákban fogtak el a járőrök egy férfit, aki közúti veszélyeztetés bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható.

A férfi Veszprém belterületén közlekedve Suzuki típusú személygépkocsijával, több alkalommal is szándékosan belehajtott egy másik, szabályosan közlekedő Suzukiba, mely az utolsó ütközés következtében a levegőben átpördülve kerekeire érkezve állt meg. A balesetet követően a férfi kiszállt az autóból, és késsel a kezében fenyegető kijelentések mellett a másik gépkocsiból kiszálló sofőr irányába indult. A balesetben ártatlan vezető a fenyegetés és támadó szándék elől elhátrált, elfutott. A vétlen gépkocsiban utazó két személy 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

Az ámokfutót a balesetet követően a rendőrök elfogták, majd ittasságának megállapítása érdekében kétszeri vérvételre előállították. Gépkocsijának átvizsgálása során abból egy darab gázriasztó fegyver és egy 10 centiméter pengehosszúságú kés került elő, melyet a járőrök lefoglaltak.

A férfi ellen őrizetbe vétele mellett közúti veszélyeztetés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.
 

Címkék: undefined

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 28. 14:00, szerda | Belföld

Ritka betegségeket vizsgáló kutatási program zárult le a vidéki orvosegyetemeken

Ritka örökletes betegségek korai felismerését és hatékonyabb terápiáját teszik lehetővé annak a kutatási programnak az eredményei.

2021. Július 28. 12:06, szerda | Sport

Tokió 2020 - A cselgáncsozó Tóth a bronzért küzdhet

Tóth Krisztián a bronzéremért küzdhet a 90 kilogrammosok között szerdán a tokiói olimpia cselgáncstornáján.

2021. Július 28. 11:37, szerda | Belföld

Takarékbank: további drágulásra számítanak az agrárium szereplői

Tovább javultak a magyar agrárium kilátásai, az ágazat helyzetét mérő Takarék AgrárTrend Index értéke kismértékben tovább emelkedett a második negyedévben - közölte a pénzintézet az MTI-vel szerdán.

2021. Július 28. 08:59, szerda | Sport

Tokió 2020 - Hosszú: így biztosan nem tudom abbahagyni

Hosszú Katinka letörten, de nem megtörve értékelte a tokiói olimpián nyújtott eddigi teljesítményét, azaz hogy 400 méter vegyesen vasárnap ötödik, 200-on pedig szerdán hetedik lett címvédőként.