Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Hírek

2011. Július 25. 11:24, hétfő | Helyi
Forrás: Napló-Online

Ámokfutó Veszprémben

Ámokfutó Veszprémben

A férfi Veszprém belterületén több alkalommal is szándékosan belehajtott egy másik, szabályosan közlekedő autóba Suzukijával.

Július 24.-én az esti órákban fogtak el a járőrök egy férfit, aki közúti veszélyeztetés bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható.

A férfi Veszprém belterületén közlekedve Suzuki típusú személygépkocsijával, több alkalommal is szándékosan belehajtott egy másik, szabályosan közlekedő Suzukiba, mely az utolsó ütközés következtében a levegőben átpördülve kerekeire érkezve állt meg. A balesetet követően a férfi kiszállt az autóból, és késsel a kezében fenyegető kijelentések mellett a másik gépkocsiból kiszálló sofőr irányába indult. A balesetben ártatlan vezető a fenyegetés és támadó szándék elől elhátrált, elfutott. A vétlen gépkocsiban utazó két személy 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

Az ámokfutót a balesetet követően a rendőrök elfogták, majd ittasságának megállapítása érdekében kétszeri vérvételre előállították. Gépkocsijának átvizsgálása során abból egy darab gázriasztó fegyver és egy 10 centiméter pengehosszúságú kés került elő, melyet a járőrök lefoglaltak.

A férfi ellen őrizetbe vétele mellett közúti veszélyeztetés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.
 

Címkék: undefined

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 21. 20:41, szerda | Helyi

Kerítésnek ütközött egy autó Balatonfüreden, a sofőr életét vesztette

A sofőr menet közben rosszul lett, emiatt következett be a szerencsétlenség.

2022. Augusztus 26. 08:58, péntek | Helyi

Rengeteg gránátot találtak Szombathelyen

Összesen 155 darab 82 milliméteres második világháborús szovjet aknavetőgránát került elő Szombathelyen - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezrede csütörtökön a Facebook-oldalán.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 17. 14:03, vasárnap | Helyi

Szabadstrand nyílt Tiszabábolnán

A vízi turizmusnak, az ökoturizmusnak óriási a szerepe a dél-borsodi, tiszai települések életében, ezért is jelentős lépés, hogy Tiszabábolnán szabadstrandot nyitottak