Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Hírek

2013. Június 10. 18:20, hétfő | Helyi
Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Mozgó vonatból ugrott ki egy utas

Mozgó vonatból ugrott ki egy utas

A helyszínen életét vesztette.

Mozgó vonatból, nyílt vasúti pályán ugrott ki egy 22 éves balatonfüredi fiatalember 2013. június 9-én 17 óra körül ismeretlen okból Szentgál és Kislőd között. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A holttestet egy később arra közlekedő mozdony vezetője találta meg a vasúti töltés mellett.

A fiatal a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján jegy nélkül utazott a vonat azon szakaszán, ahol a baleset történt. Amikor a jegyellenőrök kérték a menetjegyét, elkezdett szaladni a vonat utolsó kocsija felé. Az ellenőr a vonaton a férfit nem találta, de észlelte, hogy a legutolsó kocsi ajtaja nyitva van.

A baleset körülményeit a Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Címkék: halálos baleset, vonat

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 21. 20:41, szerda | Helyi

Kerítésnek ütközött egy autó Balatonfüreden, a sofőr életét vesztette

A sofőr menet közben rosszul lett, emiatt következett be a szerencsétlenség.

2022. Augusztus 26. 08:58, péntek | Helyi

Rengeteg gránátot találtak Szombathelyen

Összesen 155 darab 82 milliméteres második világháborús szovjet aknavetőgránát került elő Szombathelyen - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezrede csütörtökön a Facebook-oldalán.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 17. 14:03, vasárnap | Helyi

Szabadstrand nyílt Tiszabábolnán

A vízi turizmusnak, az ökoturizmusnak óriási a szerepe a dél-borsodi, tiszai települések életében, ezért is jelentős lépés, hogy Tiszabábolnán szabadstrandot nyitottak