Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Augusztus 16. 10:37, csütörtök | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Öngyilkos lett Elton John társa

Öngyilkos lett Elton John társa

Egyelőre ismeretlen indíttatásból végzett magával Bob Birch, a világ egyik legjobb basszusgitárosa.

Elton John Saint Tropez-i mulatozását egy szörny tragédia árnyékolja be. Basszusgitárosa ugyanis végzett magával. Bob Birch holttestére tegnap reggel találtak rá, pár sarokra kaliforniai otthonától. A rendőrség szerint egyértelmű, hogy öngyilkos lett, mivel a halálos fejlövést csak ő adhatta le. Az ötvenhat éves zenész tettére nincs magyarázat, sikeres karriere és boldog családi élete volt. Búcsúlevelet nem hagyott hátra.
Birch az elmúlt húsz évben Elton John állandó társa volt a zenében. A legenda minden albumán és koncertjén részt vett a kilencvenes évek elejétől. Közben pedig a világ egyik legjobb és legfoglalkoztatottabb zenésze lett. Olyan művészekkel dolgozott együtt, mint Bryan Adams, a Spice Girls, Lionel Ritchie, George Michael, Eric Clapton, Sting, Cher, Mary J. Blige, a Backstreet Boys, Lady GaGa, és a lista még száz ilyen nagy névvel folytatható. Szóval szinte mindenkivel, aki számít a zenei világban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.