Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2012. Február 19. 12:31, vasárnap | Helyi sport
Forrás: index.hu

Nincs edzőkérdés az MKB-nál

Nincs edzőkérdés az MKB-nál

Az MKB Veszprém elnöksége szerint nincs edzőkérdés a férfi kézilabdacsapatnál.

A klub vezetősége rendkívüli ülést tartott a Bajnokok Ligájában elszenvedett vereségek miatt, s úgy értékelte a jelenlegi helyzetet, hogy az Európa-bajnokságon szerepelt magyar, illetve más nemzetiségű válogatott játékosok nehezen nyerik vissza formájukat - derült ki a klubnak az MTI-hez eljuttatott, Hunyadfalvy Ákos elnök által jegyzett szombati közleményéből.

Az elnökség ugyanakkor bízik abban, hogy az Atlético Madrid elleni, sorsdöntő mérkőzésre megoldódnak a gondok, és a csapat sikerrel veszi az akadályt.

A Veszprém múlt szombaton saját közönsége előtt 24-21-re kikapott a lengyel Kielcétől, majd ezen a héten, csütörtökön vendégként 30-26-ra az orosz Csehovszki Medvegyitől, ezzel nehéz helyzetbe került. Mocsai Lajos vezetőedző csapata a zárókörben a már biztos csoportelső spanyol Atlético Madridot fogadja. Az esetleges pontszerzés nyolcaddöntőt érne, ugyanakkor egy újabb vereség esetén a Veszprémnek már nem a saját kezében lenne a sorsa.

A klub elnöksége leszögezte, hogy az olimpiai és világbajnoki selejtezők sikere érdekében minden segítséget meg kell adni válogatottnak, melynek gerincét és szövetségi kapitányát az MKB Veszprém adja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 11. 07:02, szombat | Életmód

EU20 - Koncertek, futóverseny, családi programok az évfordulón

Egész napos fesztivállal, benne futóversennyel, koncertekkel, családi programokkal várják a közönséget május 12-én a fővárosi Szabadság téren Magyarország EU-csatlakozásának 20. évfordulója alkalmából.

2024. Május 11. 07:00, szombat | Belföld

Magyar-kínai együttműködés a vasúti járműgyártás területén

Együttműködési megállapodást írt alá az Acemil Zrt. a világ egyik legnagyobb mozdony- és motorvonat-gyártójával, a kínai CRRC Zhuzhou Locomotive Co. Ltd.-vel - tájékoztatta a magyar társaság pénteken az MTI-t.

2024. Május 11. 07:00, szombat | Külföld

Az Egyesült Államok újabb 400 millió dollár értékű hadifelszerelést küld Ukrajnába az orosz offenzíva elleni védekezéshez

Az Egyesült Államok 400 millió dollár (mintegy 170 milliárd forint) értékű újabb fegyverszállítmányt és katonai felszerelést küld az ukrán hadsereg számára, közvetlenül a hadszíntérre.