Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. November 17. 06:01, csütörtök | Helyi
Forrás: Saját forrás

Önkéntes fiatalok akcióban

Önkéntes fiatalok akcióban

A Várfok Alapitvány pályázata is versenyben van a Raiffeisen Bank Közösen programjában felajánlott nyereményért.
Szavazatunkkal segítsük őket!

A program során a Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ gondozásában élő családon kívül nevelkedő gyerekek kapják a pénzt, akik ebből kórházak, beteg gyerekek, hajléktalanok, és nyugdíjasok számára szerveznek programokat, készítenek ajándékokat, emellett felújíthatják az egyik lakásotthonban található klubhelységet, ahol mindenezekre készülhetnek.

A programelső 3 helyezettje automatikusan megkapja a támogatást. Ez a Várfok esetében majdnem 3 millió forintot jelent.

Mint azt Janzsó Ádámtól, a Várfok Alapítvány irodavezetőjétől megtudtuk, az ötlet is teljes mértékben a gyerekektől származik, azt nema szakemberek, hanem ők maguk találták ki ésfogalmazták meg. Az önkéntesség jövőbe vetett bizalom, hogy változtatni tudunk a mindennapokon. A Jövő Bank az a projekt, ahol 5 Veszprém megyei lakásotthon fiataljainak bizalma kamatozik. 60 fiatallal közösen úgy gondoltuk, önkéntes munka által egy mosollyal szebbé, élhetőbbé tesszük környezetünket.

„Szeretnénk egy klubot, ahol programokat tudunk szervezni az otthonok részére, és szeretnénk segíteni a betegeken, mert mi tudjuk, hogy minden egyes apró dolog sokat számít nekik.” Kedvünk, időnk van, már csak a hely hiányzik…

Amennyiben megtetszett Önnek a program és a cél, szavazatával kérjük segítse a Várfok Alapítványt!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.