Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Április 05. 14:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Paris Hilton nevetségessé tette magát

Paris Hilton nevetségessé tette magát

Paris Hilton kitiltott egy tévéstábot egy ausztrál klub megnyitójáról. Az ok egyszerűen annyi volt, hogy megkérdezték tőle: mi lesz vele, ha már nem lesz híres.

Paris Hilton az utóbbi időben sokkal kevesebbet áll a reflektorfényben, mint régen, és most az is kiderült, hogy ez bizony nagyon zavarja - attól pedig egyenesen rosszul van, ha bele kell gondolnia, hogy egyszer majd senkit nem fog érdekelni a személye. A szexvideójával elhíresült celeb a napokban Ausztráliába utazott partnerével, DJ Afrojackkel egy klub megnyitójára, és pusztán azért kitiltott egy teljes tévéstábot az eseményről, mert néhány órával a kapunyitás előtt egy riporter megkérdezte tőle, hogy mit csinálna, ha már nem lenne híres.

Az udvariasan feltett kérdésre Hilton még mosolyogva felelt (arról beszélt, hogy gyerekeket szeretne), azonban miután leállt a kamera, fenyegetőzni kezdett, hogy ha az interjú szóban forgó része is adásba megy, gondoskodik róla, hogy a stáb ne jusson be az esti klubmegnyitóra. A csatorna ennek ellenére úgy döntött, hogy levetíti a felvételt, valamint azokat a képsorokat is, amelyeken Hilton és menedzsere előre megmondják, hogy miről nem lehet kérdezni, így a sztár valóra váltotta az ígéretét - sőt még azt is közölte, hogy a tévétársaságnak soha többet nem fog nyilatkozni. Abba valószínűleg már nem gondolt bele, hogy ezzel hosszabb távon éppen azt éri el, hogy kevesebb emberhez jusson el a híre...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.