Városlista
2019. január 23, szerda - Zelma

Hírek

2012. Április 23. 09:24, hétfő | Helyi
Forrás: VÉKA

Detox Lounge a VÉKA közreműködésében a VEN-en

Detox Lounge a VÉKA közreműködésében a VEN-en

A Veszprémi Egyetemi Napokon a VÉKA tagjai az érdeklődőkkel és a csapatok bevonásával a DETOX LOUNGE-ban, az újrahasznosítás jegyében PET palackokból ötletes bútorokat formáznak meg!

A DETOX LOUNGE egy inspiratív pihenősarok lesz a Veszprémi Egyetemi Napok alatt, ahol egy röpke időre kiszakadhatunk a VEN forgatagából, és megpihenhetünk a kreatív bútorokon.

A megfelelő mennyiségű PET palack rendelekezésre állása érdekében az egyesület tagjai gyűjtést szerveznek a helyszínen, illetve már a VEN előtt is.

Mindennap megtalálhatóak lesznek a VEN 11-es helyszínén.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 23. 12:28, szerda | Belföld

Több helyen megint egészségtelen a levegő

Több helyen egészségtelen a levegő minősége a magas szállópor-koncentráció miatt - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ szerdán az MTI-vel.

2019. Január 23. 11:33, szerda | Belföld

Áramütés után felgyógyult rétisast engedtek vissza a természetbe

Áramütés után felgyógyult rétisast engedtek vissza a természetbe, a ragadozó madarat a Kiskunsági Nemzeti Park, a Fővárosi Állat és Növénykert és a Szegedi Vadaspark együttműködésével sikerült megmenteni

2019. Január 23. 10:31, szerda | Kék hírek

Harminc liter ginát találtak két férfinál Vácon

Kábítószer-kereskedelem bűntettével vádol két váci férfit a járási ügyészség. A lefoglalt drogok – nagyrészt úgynevezett gina – több ezer adagra elegendő.

2019. Január 23. 09:01, szerda | Belföld

Húsz új nemzetközi IC+ vasúti kocsi áll forgalomba

Hetven belföldi forgalmú IC+ vasúti kocsi sorozatgyártása elindult, ebből öt már közlekedik, további húsz darab, nemzetközi forgalmú IC+ jármű pedig 2019 első felében áll forgalomba