Városlista
2019. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2011. November 19. 11:32, szombat | PR
Forrás: infoveszprem.hu

Szemes György előadása a BEMER terápiáról

Szemes György előadása a BEMER terápiáról

Nagy sikerü előadást tartott Szemes György, a BEMER terápiáról és a BEMER Liechtensteini gyárában tett látogatásáról.

A korábbi nagy sikerre való tekintettel, második alkalommal tartotta meg előadását és élménybeszámolóját Szemes György, BEMER orvostechnikai eszköz tanácsadó. A helyszín ezúttal a Veszprém, Rákóczi u. 5 szám alatt található kezelő különterme volt, ahol az érdeklődők megismerkedhettek a BEMER terápiával és a kezelés hatásaival, illetve érdekes utibeszámolót hallgathattak meg a liechtensteini központban tett látogatásról.

Az előadó saját élményeit elevenítette fel, többek között, hogy gerincbetegsége miatt az egészségi állapota már több mint két évtizede megromlott, gyakran került kórházba, majd a gyakori izületi gyulladások miatt szövődményként szívproblémák is felléptek. Közel 25 év betegeskedés és havi 600 szem gyógyszeradag után olyan állapotba került, hogy csak feküdni tudott, és a felkelés is nehézséget jelentett számára.

Ekkor ismerkedett meg a BEMER terápiával és elszántan kezdett használatába. 3 hét után változás jelentkezett az állapotában, fokozatosan, napról-napra erősödött, mely egyre jobb közérzettel is párosult. Ezt tapasztalván hitvallásává vált a BEMER és úgy döntött, hogy szaktanácsadóként is igyekszik minél több emberrel megismertetni a készüléket és a kezelést!

Az emberi szervezet egyik legfontosabb része a mikrocirkuláció, 74%-ot tesz ki a keringési rendszerben, a BEMER terápia lényege pedig,hogy ezt a mikrokeringést javítsa fel tíz éves kutatómunkával kifejlesztett speciális BEMER impulzusokkal.

A mindennapi stressz, nem megfelelő táplálkozás, a szervezet túlhajszolása, káros szokások, mind-mind keringési elégtelenséghez vezetnek. Sokféle program közül választhatnak a kezelésre járók, napszaknak, életkornak, betegségnek megfelelően, sőt aki saját készülékkel rendelkezik, akár éjszaka, alvás közben is kezelheti magát.

A veszprémi BEMER kezelőközpont

Kérdésre válaszolva Szemes György elmondta, hogy az orvostársadalom is egyre nyitottabb a BEMER alkalmazása féle, személyesen is sok konzultációt tart a város és a régió orvosaival, akik egyre nagyobb számban vásárolják és használják maguk is a készüléket. Akár önállóan alkalmazva, akár más kezelés kiegészítéseként is, nagyon hatásos lehet a BEMER terápia.

A sport világában is igen elterjedt az eszköz és a terápia, ilyen készüléket használ Szabics Imre válogatott labdarúgó, a világranglistán első Roger Federer, labdarúgó egyesületek és sok atléta, de a BEMER-rel kezelik a svájci síelő válogatott tagjait is.

Fontos, hogy csak az eredeti BEMER készülékkel végzett kezelések hatásai garantálhatóak, sajnos számtalan, olcsó hamisítvány, vagy más elven működő mágnesterápiás gépis megjelent a piacon!

Amennyiben kérdései lennének, vagynem múlnakpanaszai keresse bizalommal Szemes Györgyöt és a veszprémi BEMER kezelőt!

További információk a BEMER terápiáról és bejelentkezés az első ingyenes kezelésre itt!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 15. 18:08, hétfő | PR

Igazi szenzációval készül Erdős Csaba Alsóörsre

Kaszkadőr világsztár a Balaton parton

2019. Április 01. 15:46, hétfő | PR

Iskolát újítanak fel, sportcsarnokot építenek

Több mint 800 millió forint értékű iskolafelújítási és bővítési munkát nyert nyílt közbeszerzési pályázaton a Jánosik és Társai Kft. Szécsényben.

2019. Március 12. 17:16, kedd | PR

Metró Áruházakat takarítanak

Ismét a takarítási üzletágban piacvezető Jánosik és Társai Kft. nyerte el a hazai 12 Metró áruház tisztán tartását, az épületek körüli területek gondozását.

2019. Január 25. 14:16, péntek | PR

Teljes körű üzemeltetést nyertek

Még a takarító személyzetnél is előírás az angol nyelv ismerete, annál a munkánál, amit most nyert el a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos tulajdonos.