Városlista
ma: -16 °C holnap: -16 °C
2015. augusztus 1, szombat - Boglárka

Hírek

2012. Augusztus 08. 11:31, szerda | Bulvár
Forrás: MTI

Vaskerítéssel együtt vittek kórházba egy felnyársalt férfit

Vaskerítéssel együtt vittek kórházba egy felnyársalt férfit

Kerítésestül vittek kórházba a mentők egy férfit Lengyelországban, mert valósággal felnyársalta magát a vasrudakra.

A 25 éves Michal Pawlak Opole városában próbált átmászni egy öntöttvas kerítésen, ám megcsúszott és mellkasával felnyársalódott a vasrudak hegyeire. A mentők attól tartottak, hogy ha megpróbálnák a férfit fel-, illetve leemelni a kerítésről, a lándzsasor esetleg még mélyebben fúródik testébe, ezért inkább tűzoltókkal kivágattak a férfi alatt méter széles részt, és azzal együtt szállították a sérültet kórházba.
A férfinak balszerencséjében nagy szerencséje is volt, mert a kerítés lándzsahegyei fennakadtak bordáiban, így belső szervei nem sérültek, ugyanakkor több bordája eltört - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2015. Július 31. 08:01, péntek | Bulvár

Egyre több a Ferrari vásárló

Növelte forgalmát és nyereségét az idei első félévben a részvényének negyedik negyedévi tőzsdei bevezetésére készülő Ferrari sportkocsi gyár.

2015. Július 31. 07:18, péntek | Bulvár

Új helyen áll újra össze a Top Gear volt stábja

Az Amazon cégcsoport online műsorszolgáltatójánál folytatja a világ egyik legsikeresebb, százmilliók által nézett autós műsora, a BBC által gyártott és forgalmazott Top Gear egykori stábja.

2015. Július 30. 05:00, csütörtök | Bulvár

Tommy Lee Jonesszal forgatja Matt Damon az új Bourne-filmet

Tommy Lee Jones is szerepet kapott a Bourne-filmsorozat új epizódjában Matt Damon mellett. A Variety filmes szaklap értesülése szerint Jones a CIA egy vezetőjét alakítja majd.

2015. Július 30. 05:00, csütörtök | Bulvár

Cindy Crawford a nyolcvanas évek \"modellháborújáról\" készít tévésorozatot

Cindy Crawford drámasorozatot készít az NBC amerikai csatornának a nyolcvanas évek modellvilágáról. Az egykori topmodell ezzel a szériával debütál televíziós producerként.