Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. December 03. 06:46, szombat | Helyi
Forrás: VMRFK

Rendőrségi hírek a megyéből

Rendőrségi hírek a megyéből

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből.

Hamis vezető igazolvány

2011. november 30-án a kora délutáni órákban Szentkirályszabadján körzeti megbízottak igazoltattak egy kerti traktorral közlekedő helyi lakost. Az intézkedés során a járművezető átadott egy a nevére kiállított, sorszámozott vezetői igazolványt, melynek megvizsgálása során több körülmény is annak meghamisítására utalt. Azon a kibocsátó hatóságot nem tűntették fel, pecsétjének minősége silány volt, a keltezést pedig kézírással töltötték ki. Az ellenőrzés során azt is megállapították, hogy a sofőr egyáltalán nem rendelkezik vezetői engedéllyel.

A 60 éves férfit közokirat hamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták.

Elfogták a betörőt

Ugyanezen a napon tett bejelentést egy olaszfalui férfi, hogy a családi házához tartozó garázsba ismeretlen tettes – a lakatot lefeszítve - bement és onnan vödröt, glettvasat, valamint csaptelepeket, a ház alagsorából pedig mosóport tulajdonított el 30.000,- forint összértékben.

A zirci rendőrök adatgyűjtést követően a bejelentést követő alig egy órán belül elfogták a betöréssel megalapozottan gyanúsítható helyi lakost, akinek a lakásán megtartott házkutatás során megtalálták az eltulajdonított tárgyakat. A 35 éves férfi ellen dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás miatt indult büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.