Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Szeptember 07. 21:17, szerda | Helyi sport
Forrás: mkbveszprem.eu

Sima MKB Veszprém győzelem az FTC-PLER ellen

Sima MKB Veszprém győzelem az FTC-PLER ellen

Újra negyven gól felett a csapat a hazai bajnokin.

MKB Veszprém KC - FTC-PLER 42:29 (21:13)

MKB Veszprém KC: Fazekas Nándor - Gulyás Péter 2, Marko Vujin 9 (2), Császár Gábor 7 (1), Renato Sulic 5, Mirsad Terzics 5, Iváncsik Gergő 4.
Csere: Mirko Alilovic (kapus), Uros Vilovski 3, Schuch Timuzsin, Ilyés Ferenc 1, Laluska Balázs 2, David Korazija 2, Carlos Perez 1, Iváncsik Tamás 1.

FTC-PLER: Kominek Jan - Bendó Csaba, Mazák Martin 3, Kocsi András 3, Bakos György 3, Lendvay Péter 5, Kis Gergely 7.
Csere: Székely Márton (kapus), Rév Mátyás 1 (1), Jakub Mikita, Pozsgai Balázs, Marczinkó Máté, Hajdu Gábor 1, Baláz Maros 2, Pálos Gábor 4.

Hétméteres: 3/3 ill. 1/2
Kiállítás: 16 perc ill. 10 perc

Mocsai Lajos: Az eredmény nem tükrözi reálisan a komoly küzdelmet, a meccset nagy mennyiségű futómunka, sok test-test elleni küzdelem jellemezte. Az első félidőben a védőjáték jól működött, ez megalapozta a győzelmünket. A második félidőben folytatódott a nagy tempó, a játékrész első részben jól működött a védekezésünk ezután azonban a kapkodva, sikertelenül befejezett akcióinkból, az ellenfél néhány könnyű góllal fel tudott zárkózni. A mérkőzés megmutatta hol kell tovább javulnunk, a támadó játékban tovább kell építkeznünk, védekezésben a beálló játék elleni védekezést és a lövők elleni játékot kell még csiszolnunk.

Zsiga Gyula:Sokkal megilletődöttebben kezdtük a játékot, mint ahogy vártam. A támadjátékunk az első félidőben kudarcot vallott. 10-12 percig tudtuk tartani a lépést neves ellenfelünkkel, de gyors kontratámadásokkal nagy különbésgű előnyt szereztek. A második félidőben sikerült stabilizálni az eredményt egy új támadási forma felállításásával, bár a védekezésünk és kapusteljesítményünk hasonlóan kudarcot vallott, mint az első félidőben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a