Városlista
2020. február 23, vasárnap - Alfréd

Hírek

2011. December 22. 08:12, csütörtök | Belföld
Forrás: Stop.hu/Autolabor.hu

Soha ne próbálj meg elmenekülni egy GT-R elől! Videó

Soha ne próbálj meg elmenekülni egy GT-R elől! Videó

Elképesztő videó! A Mercedes-Benz CLS nekiütközik a Nissan GT-R-nek, majd továbbmegy, mintha mi sem történt volna.

Balesetet még a legrutinosabb vezető is okozhat. A minap épp az álló tesztautómnak tolatott neki egy taxis. Persze elismerte vétségét, de a koccanást arra fogta, hogy a másik tükörben nézte, hogy nem húzza-e le a mellette lévő autót. Kitöltöttük a papírokat, senki nem haragudott senkire, és mentünk a dolgunkra.

De az élet nem mindig ilyen egyszerű. Vannak esetek, amikor a vétkes sofőr nem akar tudomást szerezni hibájáról, vagy szimplán azt reméli, hogy megúszhatja a másik autó költséges javíttatását.

Alábbi videónkon az utóbbi eset látható. Az érdekes rész 17 másodpercnél történik, amikor egy fehér Mercedes-Benz CLS sávváltáskor nekikoccan a mellette szabályosan közlekedő Nissan GT-R-nek, akit láthatóan meglep az eset, mert csak több másodpercnyi hatásszünet után döbben rá, hogy bizony megpróbálják cserbenhagyni. De károsultunkat nem abból a fából faragták, hogy csak úgy annyiban hagyja az esetet. Utánaered a CLS-nek, majd amit rendőriskolában is tanítanak, azt alkalmazva meggátolja a vétkes sofőrt a továbbhaladásban. Tanulságos videó következik.

Címkék: mercedes, Nissan

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 23. 09:29, vasárnap | Belföld

Ma tartják a mohácsi busójárás fő programjait

Ma rendezik meg a mohácsi busójárás fő programjait; a maszkosok dunai átkelésére, a főtéri felvonulásra, a koporsó vízre bocsátására, valamint az esti máglyagyújtásra várhatóan több tízezer érdeklődő lesz kíváncsi.

2020. Február 23. 05:00, vasárnap | Belföld

Szörényi Levente kapta az Emberi méltóságért kitüntetést

Szörényi Levente zeneszerző, előadóművész vehette át az Emberi Méltóság Tanácsa (EMT) által alapított Emberi Méltóságért kitüntetést szombaton Budapesten.

2020. Február 23. 05:00, vasárnap | Belföld

Imre Margit Ágota görögkatolikus szerzetes kapta az idei Hit pajzsa díjat

Imre Margit Ágota görögkatolikus szerzetes kapta idén a Parma fidei - Hit pajzsa díjat.

2020. Február 22. 16:23, szombat | Belföld

Érdemes lenne bevezetni a kétlépcsős azonosítást az internetes csalások ellen

A kétlépcsős azonosítás (kétfaktoros autentikáció) jelenthet megoldást az internetes csalásokkal szemben - mondta Bársony Péter kiberszakértő szombaton az M1 csatornán.