Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Január 28. 07:07, szombat | Belföld
Forrás: Stop.hu/MTI

Sosem hallott ABBA-szám az "új" lemezen

Sosem hallott ABBA-szám az

Egy eddig kiadatlan demófelvétel is felkerül az ABBA 1981-es The Visitors című albumának áprilisban megjelenő újrakiadására.

A From A Twinkling Star To A Passing Angel című szám a svéd popegyüttes karrierjének csúcspontján született. A nagyközönség által eddig soha nem hallott felvétel az együttes utolsó, 1981-ben megjelent The Visitors című albumának újrakiadásán fog felcsendülni - olvasható a BBC brit közszolgálati médium internetes oldalán.

Az áprilisban megjelenő korongon az együttes archívumából származó válogatások is helyet kapnak és mellékelnek hozzá egy DVD-t. Egy közlemény szerint az 1994-ben megjelent Thank You For The Music című váltogatás gyűjtemény óta ez az első alkalom, hogy a csapat ismét elmerült az archívumában, hogy eddig soha nem hallott felvételekkel lepje meg a rajongóit.

Az ABBA 1974-ben vált világszerte ismertté, amikor a Waterloo című dallal megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált.

Címkék: ABBA, The Visitors

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.