Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. December 16. 15:16, péntek | Helyi
Forrás: VMRFK

Súlyos sérülések a figyelmetlenség következtében

Súlyos sérülések a figyelmetlenség következtében

Két gyalogosgázolás is történt Veszprém megyében 24 óra leforgása alatt.

Gyalogost gázolt egy személygépjármű 2011. december 14-én reggel Balatonfüred belterületén. Az úttesten körültekintő, majd azon keresztben áthaladni szándékozó 57 esztendős nőt egy az utcában haladó, tőle jobbról érkező gépkocsi sodorta el, melyet követően a 48 éves sofőr azonnal a sérült segítségére sietett. A kezét és lábát fájlaló gyalogoshoz mentő érkezett - a kórház tájékoztatása szerint súlyos sérülésekkel kezelik. A Balatonfüredi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indított eljárást.

Szintén gyalogost ütött el egy személyautótegnapelőtt a délutáni órákban is, Veszprémben, a Cholnoky út körforgalmi kereszteződésében. A baleset következtében a gyalogátkelőhelyen szabályosan közlekedő 72 éves asszonyt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az eset kapcsán a Veszprémi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt nyomozást rendelt el, a gépjármű 66 éves sofőrjét gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.