Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Július 08. 08:08, vasárnap | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Szakított Claudia kedvesével

Szakított Claudia kedvesével

Mástól sem hangos a sajtó, csak hogy Liptai Claudiát elhagyta kedvese Péter. A napokban kiderült, hogy a műsorvezető és párja, Panka miatt szakítottak, ám a lapok már azt rebesgetik, hogy Péter visszament a feleségéhez.

Nincs szerencséje a dívák királynőjének a szerelemben... Egy újabb szakítás, keserűség, fájdalom. Liptai Claudia nemsokára negyven éves lesz, de mégsem találja meg senki mellett az igazi boldogságot. Mi lehet vajon ennek az oka? Gesztesi Pétertől elvált, Daróczi Dáviddal szomorú vége lett szerelmüknek, most pedig új kedvese, Péter is faképnél hagyta.

A nemrég sokat fogyott Claudia a Megasztár alatt még kivirultan vezette a műsort, és állítólag össze is költözött új szerelmével a műsor vége felé. Ám most mégis azt beszélik, hogy egyedül maradt kislányával Pankával, mert kedvesével már nincs együtt. Paparazzók szerint egy új férfi oldalán bulizott az egyik fesztiválon, ahol lencsevégre kapták, ám Péter már nem volt Claudia mellett. Talán már vissza is ment volt feleségéhez.
Vajon eddig tartott a szerelem? Újra csalódnia kellett? Ezt mindenki csak találgatja, egy biztos, hogy a boldogságot nehéz megtalálnia, még Claudiának is...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.