Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Október 14. 14:14, péntek | Helyi
Forrás: VMRFK

Személyi sérülés nélküli ütközés

Személyi sérülés nélküli ütközés

Több baleset is volt megyénkben.

2011. október 14-én délelőtt négy jármű ütközött a 7301. számú út 9. kilométer szelvényénél Nemesvámos és Tóvázsony között. A baleseti helyszínelés félpályás útlezárás mellett vette kezdetét, melyet 11 óra 15 perctől rövid időre (lb. 15 perc) teljes pályássá kellett tenni. Terelőútvonalat nem jelöltek ki. Az elsődleges információk szerint nincs sérültje a balesetnek.

Frontális ütközés

2011. október 14-én 6 óra 40 perc körüli időben egy személygépkocsi, mely Tapolca irányából Sümeg irányába tartott az úgynevezett erdei úton (7319), annak 14. és 15. kilométerszelvénye között eddig ismeretlen okból áttért az út menetirány szerinti bal oldalára és ott frontálisan ütközött egy Sümeg felől érkező másik autóval. Mindkét gépkocsiban csak vezető ült, akiket súlyos sérülésekkel szállítottak az ajkai kórházba. A baleset bekövetkezése után nem sokkal egy harmadik személygépkocsi érkezett Sümeg irányából, mely érintőlegesen ütközött az egyik már megsérült járművel, majd az út menti vízelvezető árokban állt meg. Ez utóbbi autó vezetője nem sérült meg. A helyszínelést a rendőrség lefolytatta, a forgalom az úton immár zavartalan.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: