Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Szeptember 20. 07:21, kedd | Belföld
Forrás: OrintPress

Szerdán újabb üzemanyagár-emelés jöhet

Szerdán újabb üzemanyagár-emelés jöhet

6 forinttal nő a benzin és 7 forinttal a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon szerdától - erősítették meg piaci forrásokból a holtankoljak.hu értesülését.

Így a benzin átlagos ára 396 forintra nő, a gázolajé pedig 383 forintra. Az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább kutak között akár 40 forint is lehet.

Sajátos, hogy a múlt heti 5-5 forintos benzin, illetve dízelár-emelést a legnagyobb társaságokhoz tartozó kutak nem igazán hajtották végre. A múlt heti emelések után a legdrágább kutakon 403-404 forintos legmagasabb benzinárakkal számolhattunk: ám a töltőállomások nem emelték eddig az áraikat. A legnagyobb társaságok inkább lenyelték a veszteséget, csak ne legyen a totemoszlopon 400 forint feletti ár. Ezt szerda után - jelentős veszteség nélkül - aligha tehetik meg: a benzin ára két hét alatt 11 forinttal, a gázolajé 12 forinttal növekszik.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére