Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Október 28. 05:38, péntek | Helyi
Forrás: VMRFK

Szerencsés kimenetelű balesetek a csapadékos időben

Szerencsés kimenetelű balesetek a csapadékos időben

Az elmúlt hétvége óta bekövetkezett, számtalan baleset azt mutatja, a járművezetőkben még nem tudatosult, hogy a hosszúra nyúlt nyár visszavonhatatlanul véget ért.

2011. október 25-én délelőtt egy 22 éves, rimaszombati lakos személygépkocsival közlekedett a 82. számú főútvonalon Győr felől Zirc irányába. Haladása során Csesznek külterületén, egy balra ívelő útkanyarulatban a nedves, vizes felületű úttestről letért a haladási iránya szerinti jobboldali útpadkára és az annak mentén kialakított szalagkorlátnak csapódott. Az ütközés következtében a jármű felborult és a haladási iránya szerinti jobboldali útpadkán a tetejére fordulva állt meg. A balesetet sértetlenül úszta meg a fiatalember. A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 82. számú főútvonal forgalmát egy forgalmi sávra korlátozták.

Ugyanezen a napon, koradélután Egy 74 éves balatonfüredi férfi kisteherautóval közlekedett a 82. számú főútvonalon Zirc felől Veszprém irányába. Haladása során Veszprém-Gyulafirátót külterületén egy jobbra ívelő útkanyarulatban letért a haladási iránya szerinti jobboldali útpadkára. Ezt követően ellenkormányozott, melynek következtében a jármű visszatért az úttestre, keresztezte a forgalmi sávokat és a baloldali útpadkán elhelyezett szalagkorlátnak ütközött. Az ütközést követően a tehergépkocsi a jobb oldalára borulva állt meg. E baleset során sem történt személyi sérülés.

Címkék: vmrfk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni