Városlista
2022. május 22, vasárnap - Júlia, Rita

Hírek

2011. November 19. 09:24, szombat | Helyi
Forrás: VMRFK

Szomjas volt...

Szomjas volt...

Mindössze 4 doboz sört lopott az a férfi akit szinte azonnal el is fogtak Veszprémben a rendőrök.

November 16-án az esti órákban betörésről érkezett riasztás a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére. A Kistó utcában lévő üzletközpontban található önkiszolgáló étterembe tört be ismeretlen személy, ahonnan 4 db dobozos sört vitt magával 1.200.- forint értékben.

A kiérkező rendőrök adatgyűjtést követően a közeli lakásáról előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akinél előállításakor volt még egy megbontott doboz az eltulajdonított sörökből. A férfi elismerte a betörést, és mivel adat merült fel arra vonatkozóan, hogy a közelmúltban ugyanazon étterem sérelmére elkövetett további két betörésért is ő a felelős, továbbá egy élelmiszerüzletbe is megkísérelt bejutni, ezért a Veszprémi Rendőrkapitányág őrizetbe vette.
Lopás miatt indult az ügyében büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását

2022. Május 02. 08:03, hétfő | Helyi

A magyar nyelv és irodalom írásbelikkel kezdődnek az érettségik

Hétfő reggel országszerte kezdődnek az írásbeli érettségi vizsgák. Az első érettségi napon magyar nyelv és irodalomból középszinten mintegy 71 ezren, emelt szinten több mint 2200-an adnak számot tudásukról.