Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. December 11. 10:07, szombat | Kék hírek
Forrás: mti - fotó: police.hu

Több autót is elvitt és összetört egy békési ámokfutó

Több autót is elvitt és összetört egy békési ámokfutó

Több autót is elvitt és összetört péntek hajnalban egy békési ámokfutó - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A 21 éves almáskamarási férfit őrizetbe vették.

A közlemény szerint a férfi rátámadt egy házaspárra, elvitte a kocsijukat, majd megvert egy sofőrt, és az ő teherautóját is eltulajdonította. Mindkét járművet összetörte, végül egy harmadikkal menekült, de a rendőrök elfogták.

Az elkövető hajnali háromnegyed három körül Almáskamaráson megjelent ismerőseinél, majd azt kérte a házasoktól, hogy vigyék el őt kocsival valahová. A pár nem akart ennek eleget tenni, mire a férfi mindkettejüket bántalmazta. A megfélemlített házasok ekkor megmondták neki, hogy hol az autójuk indítókulcsa, ő pedig elhajtott a járművel.

Nagykamaráson nekiütközött egy biciklitárolónak és egy álló kenyérszállítónak. Ezt követően rátámadt a teherautó sofőrjére, őt is megverte. Elhajtott a kenyérszállítóval, amellyel Kétegyháza határában árokba borult.

A baleset után bement egy tanyára, de amikor az ott lakó emberek mentőt és rendőrt akartak hívni, távozott. Kétegyházán beült egy utcán álló kisteherautóba, amelyben benne volt a kulcs.

Az Almáskamaráson, majd Nagykamaráson és Kétegyházán történtekről a tevékenység-irányítási központ folyamatosan gyűjtötte az információkat, megosztva azokat a megye valamennyi rendőrével. Miután kiderült, hogy az elkövető édesanyja Körösszegapátin lakik, az együttműködést Hajdú-Bihar megyére is kiterjesztették.

Ennek meg is lett az eredménye: az ottani körzeti megbízott öt óra körül feltartóztatta az édesanyjához érkező férfit, akit előállítottak, majd jármű önkényes elvétele és testi sértés miatt őrizetbe vettek - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.