Városlista
2019. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2018. December 13. 07:08, csütörtök | Külföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Több mint két tonna kábítószert foglaltak le az olasz és az albán hatóságok

Több mint két tonna kábítószert foglaltak le az olasz és az albán hatóságok

Több mint 2,3 tonna kokaint, heroint és marihuánát foglaltak le a hatóságok Olaszországban és Albániában, a műveletben továbbá elfogták egy nemzetközi bűnszervezet 43 tagját

- közölte szerdán az európai uniós ügyészségi szervezet (Eurojust). A lefoglalt kábítószer értéke 15 millió euró.

A hágai központú uniós szervezet tájékoztatása szerint az olaszországi Bari és az albán főváros, Tirana rendőri egységei 2017 óta göngyölítették fel a bűnszervezet tevékenységét.

A szervezett bűnözői csoport olasz és albán tagjai Szicília, Campania, Calabria és Abruzzo tartományokban folytatták a kábítószerek gyártását és csomagolását, majd a dél-olaszországi Bari városából szervezték meg a két ország közötti szállítást és az albániai elosztást - közölte az uniós szervezet.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 14. 11:08, szerda | Külföld

Peking \"terrorizmust\", a kínai sajtó \"színes forradalmat\" emleget a hongkongi tüntetések kapcsán

A kínai kormány szerdán ismét a \"terrorizmus\" szót használta a Hongkongban zajló tüntetések során történt erőszakos cselekmények kapcsán, és a tettesek mielőbbi felelősségre vonását szorgalmazta -

2019. Augusztus 13. 11:10, kedd | Külföld

Növelte eladásait júliusban a BMW

Növelte eladásait júliusban és az év első hét hónapjában a BMW Group az autógyár honlapján kedden publikált jelentés alapján.

2019. Augusztus 12. 17:59, hétfő | Külföld

Elfogadta a román kormány az idei első költségvetés-kiigazítást

Elfogadta a román kormány az idei első költségvetés-kiigazítást, amely továbbra is 2,76 százalékos GDP-arányos államháztartási hiánnyal számol - jelentette be hétfőn Eugen Teodorovici román pénzügyminiszter.

2019. Augusztus 12. 12:03, hétfő | Külföld

Brexit - Négymilliárd fontot költöttek készletfelhalmozásra a britek

Négymilliárd fontot (1400 milliárd forintot) költöttek árufelhalmozásra a britek az európai uniós tagság megállapodás nélküli megszűnésének veszélyétől vezérelve - derült ki egy hétfőn ismertetett kutatásból.