Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2021. Május 20. 08:00, csütörtök | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Több százezer forinttal teli pénztárcát lopott a nő, elfogták

Több százezer forinttal teli pénztárcát lopott a nő, elfogták

A Veszprémi Rendőrkapitányság gyanúsítottként kihallgatta az 50 éves elkövetőt. Az ellopott értékeket a nyomozók lefoglalták, majd visszaadták a sértettnek.

A Veszprémi Rendőrkapitányságra a sértett tett feljelentést 2021. május 18-án arról, hogy aznap délelőtt a megyeszékhelyen a bevásárlás során ismeretlen elkövető ellopta a pénztárcáját, benne több százezer forint készpénzzel és az irataival. A tárca hiányát akkor vette észre, amikor egy másik boltban szeretett volna fizetni. Azonnal bement a számlavezető bankjába letiltatni a bankkártyáját, azonban ott közölték vele, hogy a kártyájával annak eltűnése után már több mint tízezer forint értékben vásároltak – közölte a rendőrség.

A rendőrség az adatgyűjtés eredményeként azonosította a feltételezett elkövetőt, egy 50 éves nőt, majd előállították, és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A Balaton-parti településen lakó gyanúsított lakásán végzett kutatás során megtalálták a nyomozók a sértett pénztárcáját, benne iratait, és a lopott pénz nagy részét, melyeket lefoglaltak. A rendőrök 2021. május 19-én visszaadták az ellopott értékeit a sértettnek.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 18:09, hétfő | Belföld

Visszaáll az eredeti menetrend a szobi vonalon

Keddtől visszaáll az eredeti menetrend a szobi vonalon - közölte a MÁV Zrt. hétfőn az MTI-vel.

2022. Augusztus 15. 16:03, hétfő | Belföld

Több mint 200 millió forinttal károsította meg a munkáltatóját

Vádat emeltek egy autószalon dolgozója ellen, aki úgy értékesített 24 járművet, hogy a több mint 223 millió forintos vételárát elsikkasztotta, megkárosítva így az értékesítő céget

2022. Augusztus 15. 14:01, hétfő | Belföld

Halálos lakástűz nyomaira bukkantak a baranyai Kétújfalun

Lakástűzben meghalt egy idős ember a Baranya megyei Kétújfalun - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-t.

2022. Augusztus 15. 08:54, hétfő | Belföld

Halálos baleset történt Bács-Kiskun megyében

Halálos baleset történt hétfő hajnalban a Bács-Kiskun megyei Apostagnál - közölte a megyei rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.