Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Hírek

2013. Június 12. 13:31, szerda | Helyi
Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Trükkösök tolvajok bukkantak fel Veszprémben

Trükkösök tolvajok bukkantak fel Veszprémben

Hamarosan elfogták őket a rendőrök, jelenleg őrizetben vannak. Először egy 18 éves hölgyhöz akartak bemenni, de a hölgy elzavarta őket, autójuk rendszámát pedig felírta.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Veszprémi Rendőrkapitánysága nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást B. László 54 éves, D. Gábor 43 éves, valamint H. László 24 éves kaposvári lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2013. június 10-én kora délután Veszprémben egy 18 éves hölgyhöz akartak bemenni, de ő elzavarta a férfiakat, járművük rendszámát pedig felírta.

Nem sokkal később, fél három körül a Veszprém, Harkály utcában egy idős néninél jelentek meg. Tetőjavítás ürügyén bejutottak lakásába, majd a sértett figyelmét elterelve eltulajdonították több százezer forintját.

A rendőrök gyors reagálásának - és a rendszámot felíró hölgynek - köszönhetően a hazafelé tartó gyanúsítottakat a Balatonalmádi Rendőrkapitányság illetékességi területén ellenőrzés alá vonták, majd a jármű átkutatásakor több, a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható tárgyat találtak.

A személyeket a járőrök elfogták, a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították, majd a nyomozók - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.

Velük szemben a további eljárást nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 21. 20:41, szerda | Helyi

Kerítésnek ütközött egy autó Balatonfüreden, a sofőr életét vesztette

A sofőr menet közben rosszul lett, emiatt következett be a szerencsétlenség.

2022. Augusztus 26. 08:58, péntek | Helyi

Rengeteg gránátot találtak Szombathelyen

Összesen 155 darab 82 milliméteres második világháborús szovjet aknavetőgránát került elő Szombathelyen - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezrede csütörtökön a Facebook-oldalán.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 17. 14:03, vasárnap | Helyi

Szabadstrand nyílt Tiszabábolnán

A vízi turizmusnak, az ökoturizmusnak óriási a szerepe a dél-borsodi, tiszai települések életében, ezért is jelentős lépés, hogy Tiszabábolnán szabadstrandot nyitottak