Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Július 13. 13:59, hétfő | Bulvár
Forrás: infovárosok

Új EFOTT-himnusz született - VIDEÓ

Új EFOTT-himnusz született - VIDEÓ

Itt az idő, hogy újra a füledben csengjen a „Régi nyár”!

Nem akármilyen trió állt össze az EFOTT idei indulójához: a csodálatos hangú Kollányi Zsuzsi, az ország egyik legnagyobb DJ-producere, Lotfi Begi és a feldolgozások nagymestere, DR BRS egy felejthetetlen közössel rázzák fel az idényt – megérkezett a „Régi nyár”!

Bár az idei fesztiválszezon nem indul éppen zökkenőmentesen, hiszen több rendezvényt is le kellett mondani a koronavírus miatt, az EFOTT azon szerencsések közé tartozik, akiknek sikerült átszervezniük az eseményt egy későbbi időpontra – a fiatalok legnagyobb örömére augusztus 26-30. között megtartják az óriástalálkozót a Velencei-tó északi partján olyan menő fellépőkkel, mint például Flo Rida, a Five, Majka & Curtis, Király Viktor vagy Metzker Viktória.

A fesztiválhoz persze elengedhetetlen egy ütős track, ami nem csak felidézi az emberben a nyári estéket, de löketet is ad egy újabb táncos éjszakához – a „Régi nyár” pedig tökéletesen hozza ezt.

A Venus egykori, kirobbanó sikerű száma 2020-as verziójában egy lüktető tempójú, fejből kitörölhetetlen felvétel lett, amit hónapokig, sőt, évekig dúdol majd újra együtt mindenki.

Földön, vízen, levegőben forgott a fesztiválhimnusz klipje. Az alkotók nem bízták a véletlenre, teljeskörűen bevették a Velencei-tavat, ahol kilátóra másztak, hajóra szálltak, vonatoztak és a jelenetekbe még egy kabrió is begurul. A munka nem volt teljesen akadálytalan, hiszen DR BRS, vagyis Béres Attila, frissen gipszelt lábbal nyomta le a forgatási napot. Nézzük, hogyan ugrotta ezt meg!

Címkék: EFOTT, fesztivál, himnusz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.