Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Május 17. 15:09, hétfő | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Újabb dobogó Vogel Adriéknak a Peugeot kupában

Újabb dobogó Vogel Adriéknak a Peugeot kupában

Harmadik helyen zárta az Ózd-Eger Rally-t a Hungarian Peugeot 208 Cupban Vogel Adrienn és navigátora Notheisz Ivett.

A női páros végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva a Boldogkő Rally után a bajnokság második versenyén is harmadik helyen ért célba úgy, hogy többször is második-harmadik helyen fejeztek be egy-egy gyorsaságit. Az ismeretlen pályák adta kihívások mellett az időjárással is meg kellett küzdeniük, de az utolsó pillanatig harcoltak a dobogóért.

“Már a pénteki nyitónapon kijutott nekünk izgalomból, egy vasúti átjáró tilos jelzésénél ugyanis rengeteg időt vesztettünk etapon, így futópercre értünk a prológra. Még a rajtban is remegett a lábam, annyira izgultam az esetleges kikésés miatt, de végül időben ott voltunk. Ez volt az első alkalom, hogy salakon mentem, a második körre sikerült is kitapasztalni a fékhatást és a tapadást. Szombaton az utolsó gyorsra leszakadt az ég, a komplett mezőny slicken ment át a vizen, nagyon észnél kellett lenni. A vasárnapot is nagyon élveztük, nagyon sokat tanultunk, és nagyon boldogok vagyunk, hogy meglett a dobogó” - mondta Vogel Adri a céldobogó után.

“Fantasztikus volt újra nézők előtt versenyezni, mindenhol rengeteg szurkoló biztatott minket. Nagyon köszönjük nekik és azoknak is, akik otthonról követték figyelemmel a versenyt. Ugyancsak köszönjük a támogatást a partnereinknek, a Tagai Teamnek és a Roger Racing Teamnek pedig a nagyszerű munkát” - zárta az összefoglalót Vogel Adri.

Szöveg forrása: Roger Racing Team
Képek forrása: Csatlós Norbert és Sári Péter

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Április 21. 06:00, vasárnap | Sport

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.