Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Február 01. 05:00, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

Újrakezdték a Kártyavár című sorozat utolsó évadának forgatását

Újrakezdték a Kártyavár című sorozat utolsó évadának forgatását

Újrakezdték a Kártyavár című sorozat utolsó, hatodik évadának forgatását, amelyet még tavaly októberben szakítottak meg, miután a sorozat sztárját, Kevin Spaceyt többen megvádolták szexuális zaklatással, erőszakkal.

A Netflix és a Media Rights Capitals stúdió a vádak nyomán megszakított minden kapcsolatot Spaceyvel, sőt az internetes tartalomszolgáltató elállt a Gore Vidalról tervezett életrajzi film elkészítésétől is a kétszeres Oscar-díjas színésszel a főszerepben - emlékeztetett a variety.com.

A politikai thriller hatodik évada nyolc részből fog állni, Robin Wrighttal a főszerepben. A további főbb szerepeket Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott és Boris McGiver játsszák.

A Netflix zászlóshajó sorozatához - amelyet az elmúlt évadokban 53 Emmy-díjra jelöltek, és amely számosat el is nyert - csatlakozik továbbá Diane Lane és Greg Kinnear is. Szerepeikről csak annyit hoztak nyilvánosságra, hogy egy testvérpárt fognak alakítani.

Diane Lane-t A hűtlen című filmben nyújtott alakításáért 2003-ban Oscar-díjra jelölték a legjobb női főszereplő kategóriában. Ő alakította a Napsütötte Toszkána című film főszerepét, és játszott a Chaplin című filmben is. A közeljövőben az Amazonnak a Romanov-családról forgatott sorozatában fog feltűnni a képernyőn.

Greg Kinnear olyan filmekből ismert, mint a Lesz ez még így se (Oscar-díjra is jelölték a legjobb férfi főszereplő kategóriában), A család kicsi kincse vagy a Kennedy családról forgatott minisorozat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.