Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Szeptember 08. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: mti

Vasárnap éjszaka szünetel az e-matricák értékesítése

Vasárnap éjszaka szünetel az e-matricák értékesítése

Karbantartás miatt szeptember 9-én, vasárnap éjszaka 1 óra és hajnali 6:05 között szünetel az úthasználati jogosultságok értékesítése - tájékoztatott a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. pénteken.

A közleményben kiemelik: a jelzett intervallumban az ismert csatornák egyikén sem lesz lehetőség e-matricák és HU-GO viszonylati jegyek beszerzésére.

A NÚSZ vasárnap éjszakai is nyitva tartó, M3 Szilas pihenőben található ügyfélszolgálati irodájában sem lesznek elérhetők az ügyintézési lehetőségek - közölték.

A szolgáltató azt tanácsolja, hogy az utazók az úthasználati jogosultságot még a karbantartás kezdete előtt vegyék meg a weboldalakon keresztül, az ügyfélszolgálati irodákban és viszonteladó partnereknél, vagy a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren keresztül (SMS-ben, weben vagy applikáció segítségével).

A jelzett üzemszünet végét követő 60 percen belül a NÚSZ nem szab ki pótdíjat az e-matrica rendszerben érvényes jogosultság nélkül közlekedő járművekre. Ez a 60 perces türelmi idő azonban nem vonatkozik a HU-GO rendszerben közlekedő 3,5 tonna feletti teherjárművekre.

Címkék: Autópálya, e-matrica

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk