Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Hírek

2013. Június 10. 18:22, hétfő | Helyi
Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Véget ért a Szent György-hegyi betöréssorozat

Véget ért a Szent György-hegyi betöréssorozat

A Tapolcai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást annak a két férfinak az ügyében, akiket 2012. december közepén betörés közben fogtak el a tapolcai járőrök egy helyi üzemnél.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2011. decembere és 2012. februárja között összesen 27 betöréses lopást követtek el a Szent György-hegy raposkai, illetve hegymagasi oldalán. A gyanúsítottak pincéket és nyaralókat törtek fel, ahonnan különböző szerszámgépeket tulajdonítottak el több mint 1 millió forint értékben.

A Tapolcai Rendőrkapitányság betöréses lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a 21 éves bátonyterenyei L. József, valamint társa, a 32 éves budapesti N. Tibor ellen.

Elfogásukat, valamint kihallgatásukat követően őrizetbe vették a gyanúsítottakat, majd a Veszprémi Városi Bíróság az eljárás befejezéséig elrendelte előzetes letartóztatásukat.

A Tapolcai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az összesen 27 rendbeli, kisebb értékre elkövetett betöréses lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, és az ügyet a Tapolcai Járási Ügyészség részére 2013. június 7-én vádemelési javaslattal megküldte.

Címkék: betörés

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 21. 20:41, szerda | Helyi

Kerítésnek ütközött egy autó Balatonfüreden, a sofőr életét vesztette

A sofőr menet közben rosszul lett, emiatt következett be a szerencsétlenség.

2022. Augusztus 26. 08:58, péntek | Helyi

Rengeteg gránátot találtak Szombathelyen

Összesen 155 darab 82 milliméteres második világháborús szovjet aknavetőgránát került elő Szombathelyen - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezrede csütörtökön a Facebook-oldalán.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 17. 14:03, vasárnap | Helyi

Szabadstrand nyílt Tiszabábolnán

A vízi turizmusnak, az ökoturizmusnak óriási a szerepe a dél-borsodi, tiszai települések életében, ezért is jelentős lépés, hogy Tiszabábolnán szabadstrandot nyitottak