Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Szeptember 11. 21:41, vasárnap | Helyi sport
Forrás: kozarmislenyse.hu

Vereség Kozármislenyben

Vereség Kozármislenyben

Két gólós vereséget szenvedett a Veszprém FC a Kozármisleny vendégeként.

Kozármisleny – Veszprém 3-1 (1-0)
Kozármisleny, 300 néző

Kozármisleny SE: Sólyom - Fodor, Tasselmájer, Balaskó, Fellai - Ato, Koller, Nagy, Andruskó - Rácz, Godslove összeállításban léptek pályára. Edző: Márton Gábor.
Veszprém FC: Kádár - Garai, Hegedűs, Lang, Leitold - Hevesi_Tóth, Thiago, Burcsik, Gomez - Alex, Novothny. Edző: Vágó Attila.

9. perc: Godslove a semmiért kapott szabadrúgást a kaputól 18 méterre, Rácz a hosszú sarok felé csavart, Fodor az ötös bal sarkán még le is vehette a labdát, majd félfordulattal a kapuba lőtt, 1:0.

51. perc: a jobb oldalon lábról, lábra szállt a labda, Alex, Nikolin, majd Garai, utóbbi az alapvonal közelébőll középre ívelt, Alex két méterről a kapuba bólintotta a labdát, 1:1.

72. perc:Újabb elképesztő védelmi hiba után szerzett vezetést a Kozármisleny: a hazaiak szabadon vihették fel a labdát a jobb oldalon, a beadás kiperdült, Fodor visszarúgta a kapu elé és a védők "segítségével" Laki a hosszú sarokba fejelt, 2:1.

A 81 percben eldőlt a meccs: a hibát hibára halmozó veszprémi védők között Ato cselezgetett, majd a kilépő Laki elé gurított, aki a 11-es pontról zavartalanul lőtt a hálóba, 3:1.

A VFC a szezon legrosszabb játékával rukkolt elő, a teljes csapat csődöt mondott, különösen a védelem sebezhetősége volt elgondolkodtató.. Ugyanakkor a házigazdák jól teljesítettek és teljesen megérdemelten nyertek.

Márton Gábor: A megbeszéltek szerint, nagyszerűen kezdtük a találkozót és szerencsére gyorsan vezetést is szereztünk. A gólon kívül is akadt még jó pár gólszerzési lehetőségünk.
Érthetetlen módon 25-30 perc után magunkra húztuk az ellenfelet, nem jó felfogásban játszottunk, középpályán problémáink voltak, ez miatt ránk jött az ellenfél és volt is egy-két lehetőségük. A második félidőben volt egy-két fordulópontja a mérkőzésnek. Úgy érzem jobban akartuk a győzelmet és a holtpontokon jobban átestünk, mint az ellenfél. A vezető gólunk után voltak olyan momentumok amely után akár több gólt is szerezhettünk volna, de a helyzetkihasználásunkba hiba csúszott. Az eredménnyel és a győzelemmel elégedett vagyok, de a hibákat változatlanul igyekszünk kijavítani, hiszen erősebb csapatok ellen már kevésbbé férnek bele.

Vágó Attila: Az első negyed órát nagyon jól kezdte a Kozármisleny, hiszen az első percekben 2-3 gólszerzési lehetőségük is volt, amit akkor még megúsztunk. Ezt követeőn megérdemelten szereztek vezetést a hazaiak. A félidő második részében kiegyenlített játék folyt, és mindkét oldalon rengeteg hibával zajlott a játék. A második 45 percet jobban kezdtük, ki is egyenlítettünk, sőt 1-1 után Nikolinnak két lehetősége is volt. Előbb mikor rávezette a labdát a kapusra, de rosszul passzolt, majd később oldalról a kapu fölé lőtt. A két helyzetből, ha gólt tudtunk volna rúgni és mi szerezzük meg a vezetést, akkor másképp alakult volna a találkozó. A mi helyzeteink kimaradtak, az ellenfél viszont betalált ezért teljesen megérdemelten megnyerte a találkozót, hiszen több gólt szerzett, mint mi. Ezen kívül a házigazda jobban akarta a győzelmet. Sok sikert kívánok a Kozármislenynek a továbbiakban!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a