Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2012. Március 19. 09:31, hétfő | Helyi
Forrás: infoVeszprém.hu

Veszprém az Utazás 2012 turisztikai kiállításon

Veszprém az Utazás 2012 turisztikai kiállításon

Képgalériával!

Önálló standdal szerepelt Veszprém városa a hagyományosan március elején megtartott turisztikai mustrán, az Utazás kiállításon Budapesten.

A kiállításon debütált az Útitárs 2012 kiadvány, mely már 5. alkalommal jelenik meg, bemutatva Veszprém látnivalóit és programjait! A Veszprémi Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. (Tourinform Veszprém) munkatársai az érdeklődők számára hangsúlyozták az újdonságnak számító fejlesztéseket, a Séd-völgyi sétaútvonalat, az Állatkert új létesítményeit (Afrika-ház, Csimpánzvilág), valamint a Szaléziánum Érsekségi Turisztikai Központot. A Veszprém Aréna programkínálatát, benne a Mojszejev Táncegyüttes márciusi előadását is.

Ezekkel az attrakciókkal olyan termékekkel bővült a város turisztikai kínálata, mint az aktív- és a vallási turizmus. Veszprém végérvényesen kilépett az egynapos városok sorából! Ezúttal sem csak Veszprém értékeit, a városi szálláshelyek kedvezményes csomagajánlatait, hanem bakonyi programlehetőséget is kínáltak a kikapcsolódásra vágyóknak.

Szabó Renáta:

”A hagyományokhoz hűen sokadik alkalommal vagyunk jelen az Utazás kiállításon. A Közép Dunántúli régión belül helyeztük el standunkat, a Virágos Magyarország 2011-es versenyén helyezést értünk el, illetve a Bakony és Balaton közötti összefogást is erősíti ez a stand. A Közép-dunántúli régión kívül a Magyar Turizmus Zrt. standján is vagyunk, Legújabb kiadványunk az Útitárs, melyben Veszprém látványosságait foglaljuk össze, valamint szolgáltatói prospektust is hoztunk magunkkal. Ebben a Turisztikai Egyesület tagjai találhatóak. Nem csak a várost mutatjuk be, hanem a VeszprémFest rendezvényünket is.”

A képgalériáért kattintson ide!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 09:01, vasárnap | Sport

Tour de Hongrie - Eisenkrammer: ilyen sportélményben még nem volt részem magyar körversenyen

Eisenkrammer Károly számára élete legkülönlegesebb sportélményét nyújtja eddig a Tour de Hongrie országúti körverseny.

2024. Május 12. 08:59, vasárnap | Életmód

Kálid Artúr kapta a Szabadtéri Színházak Szövetségének díját

A Szabadtéri Színházak Szövetsége Kálid Artúr színművésznek ítélte oda idén a Gedeon József Amfiteátrum-díjat:

2024. Május 12. 08:59, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

2024. Május 12. 08:57, vasárnap | Sport

Meglepetésre kikapott Miskolcon a Fradi

A Diósgyőr 2-0-ra legyőzte otthon a bajnok Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában.