Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Szeptember 19. 14:12, hétfő | Helyi sport
Forrás: veszpremfc.hu

Veszprém FC - Szigetszentmiklós 1:1

Veszprém FC - Szigetszentmiklós 1:1

Döntetlen a Pest megyei alakulat ellen.

Veszprém FC-Szigetszentmiklós 1:1 (0:1)
Veszprém, 500 néző. V.: Kovács.

Veszprém FC: Kádár - Garai, Hegedűs, Lang, Bosnjak Hevesdi-Tóth, Thiago, Molnár, Finta Novothny, Alex. Edző: Vágó Attila.

SZTK: Kozma - Csák, Szamosi, Szamosszegi, Sadjo Barna, Kvekveskiri, Bonifert, Somorjai Varga, Fekete. Edző: Várhidi Péter.
Csere: Bonifert h. Fekete 13., Alex h. Nikolin 55., Finta h. Leitold 62., Fekete h. Csepregi 63., Garai h. Szöllőskei 74., Sadjo h. Csiszár 81. perc.

Gólszerző.: Fekete 35., Hegedűs 67. perc.
Sárga lap: Varga 36., Molnár 72., Csepregi 78., Barna 82., Bosnjak 91. perc.

Kezdés után a hazaiak erőszakosan játszottak és kapujukhoz szorították ellenfelüket. Negyedóra után a Szentmiklós kiszabadult, és ügyesen tartották a labdát a vendégek. A 30. percben Finta bal oldali beadását Novothny fejelte kapura, Kozma bravúrral védett.
A 35. percben Varga vágta előre a labdát, Fekete fejelt, a dermedt Kádár mellett a kapuba hullott a játékszer, 0:1.
Az utolsó percben szöglet után mentettek a védők, a labda Varga elé pattant, aki kapura rúgta, Molnár a gólvonalról ívelte mezőnybe a gömböt.
Szünet után eseménytelenül teltek a percek, a vendégek meddő fölényét nem kísérték helyzetek.A 67. percben 20 méteres szabadrúgást Hegedűs védhetetlenül csavart a jobb felső sarokba, 1:1.
A folytatásban megélénkült a játék, a VFC sorozatban vezette a támadásokat. A 82. percben szabadrúgást követően Hevesi-Tóth fejelte vissza a labdát, Novothny a kapu torkában hiába vetődött, egy centivel előbb elszállt a labda keresztbe. Egy perccel később Novothny ugrott ki, lövését Kozma védte, Nikolin ismételt, a hálóőr megint a helyén volt.
Nagyon hullámzó a veszprémiek teljesítménye: hol ügyes megoldásokat mutatnak be, máskor szinte "eltűnnek" a küzdőtérről. Ezúttal a játékvezető is szerepet vállalt abban, hogy a vendégek hazavihettek egy pontot.

Vágó Attila: - Sok hibával tarkított, alacsony színvonalú meccsen senki nem érdemelt győzelmet. Hozzáteszem, a bírók a mérkőzés színvonalán működtek. Harmincöt találkozó kellett ahhoz, hogy egy döntetlent játsszunk.

Várhidi Péter: - Küzdelmes meccs volt, a gól után megelégedtünk az eredménnyel, igazságos döntetlen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás