Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Február 20. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Victoria Beckham rejtélyes betegségben szenved

Victoria Beckham rejtélyes betegségben szenved

Egyre többen aggódnak a sztárért, aki az elmúlt napokban feltűnően kimerülten jelent meg a New York-i divathéten. Orvosok és pszichológusok szerint, teljesen egyértelmű, mi támadta meg a 37 éves Victoria szervezetét.

Hét hónapja, hogy megszületett a kislánya és máris soványabb, mint valaha. Akár csinosnak is mondhatnánk, de óriási fekete karikák díszelegnek a szeme körül, és akárhányszor megjelenik a nyilvánosság előtt komoly feszültség látható az arcán. Csak kevesen tudják, mindezek komoly betegség tünetei. Állítólag a sztár már pszichológusnál is járt, mert érzi, saját magát sodorta ebbe a lehetetlen helyzetbe.

Egy közeli barátnője elárulta mit mondott, a négy gyerekes sztármama orvosa: "Victoria teljesen felőrlődik a munka és a magánélete között, hiszen mindenhol a maximumot akarja nyújtani, bizonyítani akar. Ez a megfelelési kényszer komoly étkezési zavarokat váltott ki nála, és az orvosa közölte vele, stresszorexiában szenved."

A betegség egyébként kizárólag családos, ambiciózus nőknél fordul elő, akik azért hajtják magukat, hogy eleget tegyenek a munkahelyi és a családi elvárásoknak. A stresszorexia belülről rágja az embert, elevenen felfalva a testet és a lelket. "Ez nem anorexia, nem szándékosan sanyargatja magát. Egyszerűen minden idejét elfoglalja a divattervezés és a cége, a szabadidejét meg a gyerekekkel tölti. Szinte nem alszik éjszaka, és napközben meg olyan kimerült, hogy elalszik a tárgyalásokon. Davidnek néha arra is figyelmeztetnie kell, hogy egy pohár vizet megigyon! Nem eszik, nem iszik, csak a feladataira koncentrál. Mindenki aggódik érte, mert láthatólag ez már beteges!"

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.