Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Január 18. 07:00, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Visszakapta ellopott biciklijét a mozgássérült férfi - VIDEÓ

Visszakapta ellopott biciklijét a mozgássérült férfi - VIDEÓ

A gödöllői rendőrök megtalálták azt a kerékpárt, amelyet egy veresegyházi mozgássérült fiatalembertől loptak el a minap. A gyanúsítottat is elszámoltatták.

A 25 éves, mozgássérült fiatalember január 14-én értesítette a rendőröket, hogy az egyik buszmegállónál lévő hirdetőtáblához lakatolt kerékpárját ellopták. A több tízezer forintos, acélsodronyos lakatot levágták és otthagyták, a több mint 130 ezer forintot érő biciklijének hűlt helyével szembesült munkából hazafelé tartva - közölte a rendőrség.

A fiatalembernek egy ritka genetikai eredetű izomsorvadása van, a mindennapi élethez elengedhetetlen a kerékpár, csak azzal tud munkába és edzésre járni.

Az eset után az egész város összefogott. A gödöllői rendőrök segítségére volt, hogy a lopásról több fénykép is készült. Végül szombaton Veresegyházán a Harmónia utcában egy bordó autót leállítva - csomagtartójában - megtalálták a keresett kerékpárt. A jármű 68 éves budapesti sofőrjét előállították.

A tolvaj tagadta tettét és panaszt tett gyanúsítás miatt. A bicikli pedig végül sikeresen visszakerült a jogos tulajdonosához.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére