Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2011. Augusztus 31. 18:48, szerda | Életmód
Forrás: Glamour online

10 tipp és te leszel az iroda királynője!

10 tipp és te leszel az iroda királynője!

A fiókodban mindig van hely apróságoknak, amelyekkel bármikor sokkal szebb lehetsz.

1
Óránként egyszer mozgasd át magad. Állj fel a helyedről, végezz körzéseket a nyakaddal, a karjaiddal és néhányszor húzd is ki magad.
2
Mindig legyen az asztalodon egy aprócska tükör, amelyben bármikor meglesheted magad. Néha csipkedd meg a pofid, hogy pirospozsgás legyen.
3
Kézkrém nélkül élni lehetetlen! Az irodába ne válassz túlzottan gazdag állagút, inkább könnyed típusokat szerezz be.
4
Bármennyire is szereted a hangsúlyos színű rúzsokat, a munkahelyedre nem illik ilyet viselni. A túlzottan hivalkodó megjelenés sosem túlzottan szimpatikus, és lássuk be, nincs olyan rúzs, amely mindig, minden pillanatban tartós. Már reggel tégy fel rúzsfixálót, hogy nap közben is mutatós legyen a sminked.
5
Tudjuk, hogy vannak olyanok, akik nem tudnak fekete szemceruzával való kontúrozás nélkül élni. Bár ez megbocsájtható, használata során előfordulhat, hogy észre sem veszed, és szépen elkenődik. Ettől olyan hatásod lehet, mint aki éppen egy buliból esett be dolgozni.
6
A megfelelő vízfogyasztás és a szellőztetés nélkülözhetetlen. Ki akarna maga körül ásítozó kollégákat látni?
7
Amennyiben lehetséges, legyen az asztalodon egy arcpermet. Számos gyártó termékpalettáján megtalálhatod, és amellett, hogy felfrissítenek, még kiválóan hidratálnak is. Vannak levendulás és narancsos típusok is, attól függően válassz, hogy inkább nyugodtabb szeretnél, vagy feltöltődnél egy kicsit.
8
Sietned kell és nincs időd körömlakkal bajlódni? Ezt elkerülheted azzal, ha a manapság igen népszerű japán manikűrre jársz. Ettől mindig csodásan egészségesek és fényesek lehetnek a körmeid. Ha színre vágysz, akkor pedig próbáld ki az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő körömmatricák egyikét. Szagtalan és nagyon egyszerűen felhelyezhető.
9
Bár a száraz sampon nem tesz túl jó a hajadnak, néha igencsak nagy szolgálatot tehet neked. Nem szabad a hajmosást kiváltanod vele, de ha éppen nem volt időd megtisztítani a hajad a felesleges szennyeződésektől, akkor fújj a hajtöveidre belőle és máris frissen mosott, könnyen formázható frizurád lehet.
10
Éppen felhívott a nagy Ő? Túlóráznod kell és nincs időd hazamenni? Legyen a fiókodban egy olyan paletta, amelyen nemcsak pirosító, de szemhéjpúder, esetleg szájfény is van. A három az egyben tényleg működik.


 

Címkék: glamour, iroda, szépség, tipp

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára

2024. Május 15. 07:53, szerda | Életmód

Bemutatták G. Fodor Gábor Orbán kontra Soros című könyvét

2024. Május 13. 15:41, hétfő | Életmód

Bizonyos elektromos rollerekre is biztosítást kell kötni hamarosan

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfői közleményében.

2024. Május 12. 08:59, vasárnap | Életmód

Kálid Artúr kapta a Szabadtéri Színházak Szövetségének díját

A Szabadtéri Színházak Szövetsége Kálid Artúr színművésznek ítélte oda idén a Gedeon József Amfiteátrum-díjat: