Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2012. Február 29. 10:21, szerda | Helyi
Forrás: VMKH

A 10 000. ügyfelet köszöntötték a veszprémi Kormányablaknál

A 10 000. ügyfelet köszöntötték a veszprémi Kormányablaknál

A Kormányablak munkatársai minden hétköznap reggel 8.00 és este 20.00 óra között várják az ügyfeleket Veszprémben, az Óvári Ferenc u. 7. szám alatt.

Tóth Éva a veszprémi Kormányablak tízezredik ügyfele. A Pannon Egyetemen dolgozó veszprémi hölgyet Dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott és dr. Nagylaki Csilla főigazgató személyesen köszöntötte az Óvári Ferenc u. 7. szám alatt található kormányzati ügyfélszolgálaton kedden, a kora délutáni órákban.

A kormánymegbízott érdeklődésére Tóth Éva elmondta: másodszor jár a veszprémi Kormányablaknál és mindkét alkalommal ügyfélkapuval kapcsolatos ügyet intézett. A kormányzati ügyfélszolgálatot elsőként egy ismerőse ajánlotta figyelmébe, azóta többször tájékozódott már az itt intézhető ügykörökről. Tóth Éva elismerően szólt az ügyintézés gyorsaságáról, a szolgáltatás minőségéről, az ügyfélszolgálat munkatársainak hozzáállásáról.

Az ügyfelek egyébként leggyakrabban utazási költségtérítést, családtámogatási ügyeket, ügyfélkapu regisztrációt intéznek a veszprémi ügyfélszolgálaton, illetve információt kérnek egyéni vállalkozással és biztosítási jogviszonnyal kapcsolatosan, valamint egyéb közigazgatási és jogi kérdésekben tájékozódnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 08:59, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

2024. Május 12. 08:57, vasárnap | Sport

Meglepetésre kikapott Miskolcon a Fradi

A Diósgyőr 2-0-ra legyőzte otthon a bajnok Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában.

2024. Május 12. 08:54, vasárnap | Életmód

Krausz Ferenc: Magyarországon vannak olyan projektek, amelyekkel világszínvonalú eredményeket lehet elérni

Magyarországon vannak olyan projektek, amelyekkel hazánkban is legalább olyan esélyekkel lehet világszínvonalú eredményeket elérni, mint külföldön

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.