Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2011. Október 27. 14:15, csütörtök | Helyi sport
Forrás: veszpremfc.hu

A Gizella és a Veszprém FC is a stadionban játszik

A Gizella és a Veszprém FC is a stadionban játszik

Dupla focimeccs szombaton a stadionban.

Veszprém város NB II-ben induló női csapata előmérkőzést játszik a Hegyvidék csapatával a VFC - Vidi II mérkőzés előtt. A női mérkőzés 11.45 órakor kezdődik, a férfi pedig 14.30-kor.

A hegyvidék jelenleg a második helyen áll és nagy küzdelmet folytat a feljutásért. A Gizella a 8. a tízcsapatos bajnokságban, de a hétvégi győzelmével több helyet is javíthatna.

A Veszprém FC a Videoton FC - Puskás Akadémia csapatát fogadja szombat délután, a meccs időpontjában napsütéses, szép őszi időjárás várható.
A hétközi kiesés a Magyar Kupából várható volt az NB I-es Szombathelyi Haladás ellen, bár titkon mindig reménykedünk, hogy sikerül megnehezíteni vagy akár megtréfalni a magasabb osztályban játszó csapat továbbjutását. A keddi összecsapáson mindaddig nem látszott nagy különbség a két csapat között, amíg a második félidőben be nem állt Kenesei Krisztián. Az ő találatával szerezte meg a vezetést a Hali, a mérkőzés utolsó percében Sipos Norbert alakította kétgólosra a különbséget.

A Vidi II az előző fordulóban a Budaörsöt győzte le 5-1-re és a rossz kezdés után kezd magára találni, már 11 pontja van és 11. helyre jött fel a táblázaton.

A VFC az előző fordulóban egy megnyertnek hitt mérkőzésen tudott egy pontot hazahozni a Paksi FC II otthonából. A sok kidolgozott helyzetünkből nem tudtunk gólokat szerezni, volt amikor a pálya minősége, volt amikor a lelkes ellenfél akadályozta meg a gólszerzésünket és volt amikor rossz döntést hoztunk az utolsó pillanatban. A Veszprém FC jelenleg a 9. helyen áll a 10. forduló után. Körülöttünk nagyon sűrű a mezőny egy győzelemmel helyeket tudunk feljebb lépni, vereség esetén pedig több helyezést is veszíthetünk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára

2024. Május 16. 07:59, csütörtök | Külföld

Megműtötték a szlovák miniszterelnököt, túl van az életveszélyen

A szlovák miniszterelnök már túl van az életmentő műtéten, jelenleg stabil állapotban van.

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 16. 07:54, csütörtök | Külföld

Már június végén megtartják az első nyilvános vitát Donald Trump és Joe Biden között

Már június végén megtartják az amerikai elnökjelöltek első nyilvános televíziós vitáját Joe Biden és Donald Trump között, majd szeptember elején második alkalommal is szembenézhet egymással a demokrata és a republikánus jelölt.