Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Július 04. 09:07, csütörtök | Helyi
Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyszínen életét vesztette - vádemelés

A helyszínen életét vesztette - vádemelés

Halálos közlekedési baleset ügyében élt vádemelési javaslattal a Veszprémi Rendőrkapitányság.

Halált okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság T. Bálint 33 éves budapesti lakos ellen. A nyomozás vádemelési javaslattal zárult.

T. Bálint 2013. január 25-én este 8 órakor Tótvázsony külterületén, a 7301. számú főúton haladt autójával Veszprém irányából Nagyvázsony felé. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, melynek következtében a gépkocsi egy balra ívelő útkanyarulatban, a helyenként havas-jeges felületű úttesten megcsúszott. A jármű az úttesten az ellenkező irányú forgalmi sávba sodródott és a vele szemben szabályosan közlekedő autónak ütközött. A balesetben a szemből érkező gépkocsi 33 éves utasa a helyszínen életét vesztette, egy másik személy súlyosan, egy pedig könnyebben sérült.

A Veszprémi Rendőrkapitányság az eljárás során keletkezett iratokat 2013. július 3-án vádemelési javaslattal küldte meg a Veszprémi Járási Ügyészségre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.