Városlista
2022. május 22, vasárnap - Júlia, Rita

Hírek

2022. Január 04. 15:09, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Arra ébredt, hogy balhét kell csinálnia

Arra ébredt, hogy balhét kell csinálnia

A tardosi lakos egy lakásból ruhaneműt és szerszámokat lopott. A tatai rendőrök aznap elfogták és őrizetbe vették a 42 éves férfit.

A gyanúsított 2022. január 3-án a tardosi lakcímén tartózkodott. A hajnali órákban arra ébredt, hogy balhét kell csinálnia. A környező utcákat bejárta, majd egy lakatlan házra lett figyelmes. Egy ablakon bemászott és az ingatlanból ruhaneműkkel és szerszámokkal együtt távozott. A sértett reggel vette észre a lopást, ekkor értesítette a rendőröket. A tatai járőrök adatgyűjtés során megállapították az elkövető személyazonosságát, akit 15 óra 30 perckor elfogtak. A rendőrök a kutatás során szinte az összes lopott tárgyat megtalálták – közölte a rendőrség.

A 42 éves férfit a Tatai Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség a tettest őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy a Tatai Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására. A férfi már nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, korábban már több alkalommal intézkedtek vele szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 21. 16:02, szombat | Belföld

Öt év börtönbüntetésre ítéltek egy drogkereskedőt Pécsen

Öt év börtönbüntetéssel sújtott a Pécsi Ítélőtábla egy férfit, aki 2018 novembere és 2019 áprilisa között különböző drogokkal kereskedett - tájékoztatta a táblabíróság pénteken az MTI-t.

2022. Május 21. 14:06, szombat | Belföld

Müller Cecília: kiváló minőségű az ivóvíz Magyarországon

A vezetékes ivóvíz kiváló Magyarországon, folyamatos a víz minőségének mérése, ellenőrzése - erről az országos tisztifőorvos beszélt a vízfogyasztást népszerűsítő Happy hét kampány nyereményátadóján pénteken Budapesten.

2022. Május 21. 12:06, szombat | Belföld

Áprilisban megugrott a SZÉP-kártya költések értéke, idén rekord lehet

Áprilisban megugrott a SZÉP-kártya költések értéke, az idén rekordot várnak a kártyakibocsátók, amihez a juttatások élelmiszerüzletekben történő felhasználásának július elsejéig történt meghosszabbítása is hozzájárul

2022. Május 21. 11:07, szombat | Belföld

Világviszonylatban új rákkutatási eljárást dolgoztak ki szegedi kutatók

Az ELKH Szegedi Biológiai Kutatóközpont Horváth Péter által vezetett kutatócsoportja a sejteken belüli rendellenes fehérjeváltozások pontos leírására alkalmas, világviszonylatban is újdonságnak számító,