Városlista
2023. szeptember 28, csütörtök - Vencel

Hírek

2014. December 03. 14:22, szerda | Bulvár
Forrás: Lenger

Az ész megáll! - Elloptak 100 emberi agyat

Az ész megáll! - Elloptak 100 emberi agyat

Eltűnt majdnem száz, formaldehidben tárolt emberi agy a Texasi Egyetemről, amiket vélhetően a hallgatók loptak el kellékhez a Halloween-i bulikhoz, illetve hogy azokkal díszítsék szobáikat.

Kutatási céllal még 28 évvel ezelőtt került 200 emberi agy a Texasi Egyetemre az Austini Állami Kórházból. A gyűjteményből azonban a közelmúltban 100 agy eltűnt. Az egyetem már nyomoz az ügyben, de vélhetően a hallhatók lophatták el az agyakat. Egyes források szerint azért, hogy azokat használják Halloween-i bulik kellékként, valamint, hogy azt követően szobájukat díszítsék velük.

Tim Schallert, az egyetem pszichológia professzora az esethez csak annyit fűzött, hogy valaki valóban elvitte az agyakat, de részleteket még nem tud közölni az intézmény vezetése.

Címkék: elloptak, emberi agy, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb

2023. Szeptember 26. 06:00, kedd | Bulvár

ELTE-kutatás: a rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni

A rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni, ha problémákkal szembesülnek, mint közepes orrhosszú társaik - állapították meg legújabb vizsgálatuk alapján az ELTE Természettudományi Kar munkatársai.

2023. Szeptember 14. 09:13, csütörtök | Bulvár

Autóval átment egy földön fekvő férfin, majd elhajtott

A Debreceni Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolja azt a férfit, aki áthajtott egy út szélén fekvő emberen, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

2023. Szeptember 10. 17:28, vasárnap | Bulvár

Lezuhant egy repülőgép Magyarországon - Videó

Lezuhant az egyik, bemutatót tartó repülőgép a börgöndi repülőnapon vasárnap - közölte a székesfehérvári önkormányzat kommunikációs központja az MTI-vel.