Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR
Forrás: (x)

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

Az Év Felelős Foglalkoztatója pályázat minden évben díjazza a hazai kiemelkedő tevékenységet folytató munkáltatókat. A díj elnyeréséhez egy szakmailag megalapozott, objektív szempontrendszer alapján minősítik a vállalatok felelős foglalkoztatói tevékenységeit, HR stratégiáját.

A vállalati társadalmi felelősség (CSR) gyakorlatában, a vállalatok önkéntesen szociális és környezeti szempontokat érvényesítenek üzleti tevékenységükben és a partnereikkel fenntartott kapcsolatokban.

A felelős foglalkoztatás kiemelt jelentőségű a szervezetek életében, hiszen támogatja a vállalkozásokat a munkaerőpiaci alkalmazkodó- és versenyképességük növekedésében, a fenntartható fejlődésben és a társadalmilag is felelős munkáltatói magatartásban.

A Jánosik és Társai Kft. szinte megalakulása óta kiemelt figyelmet fordít társadalmi szerepvállalására. Folyamatos támogatást nyújtanak az általános iskolák, különböző egyesületek, egészségügyi intézmények, iskolai és sportalapítványok számára.

A vállalat 2023-ban tovább erősítette társadalmi felelősségvállalási stratégiáját, amelynek alapja a fenntartható fejlődés, környezetvédelem és a kiemelkedő sport, művészeti vagy tanulói teljesítmény.

Munkájuk során például kiemelt szempont a környezetvédelem, környezetbarát eszközök és szerek használata. A szociális törődést dolgozóikról, folyamatos továbbképzést is elsőrendű feladatnak tartják. Külön programmal gondoskodnak az energia költségek mérsékléséről és az üvegház hatású gázok, hulladékok mennyiségének csökkentéséről.

Fontos szempontnak tartják, hogy a helyi értékeket támogassák. A DVTK-t, mint a legnagyobb régiós multisport klubot minden szempontból alkalmasnak vélik, hogy segítsék. Együttműködésük több, mint egy évtizedes múltra tekint vissza. A cég korábban speciális szaktudást igénylő takarítási feladatokat látott el a stadion területén, valamint TAO támogatással is rendszeresen segíti a klub zökkenőmentes működését. Ösztöndíj programjukkal - lehetőségeikhez mérten - támogatják a helyi fiatalokat, és művészeket is.

Bizonyos, hogy a felelős foglalkoztató vállalkozások piaci előnyre tesznek szert a versenytársaikkal szemben - mondotta Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 14:19, szerda | PR

K&H: megindultak a magyar turisták, egyre népszerűbb a mobilos megoldás

már 11 százalékkal nőtt az utasbiztosítások száma az idén

2024. Július 09. 11:57, kedd | PR

K&H: sokkal nagyobb drágulást érzékelnek a fiatalok

a 19-29 évesek szerint 18 százalékos volt a májusi infláció, szemben a 4 százalékos tényadattal

2024. Július 05. 13:34, péntek | PR

K&H: a csalók a vakáció alatt is célba vehetik a gyerekeket

a biztonságos bankolás alapelveit épp úgy el kell sajátítani, mint a közlekedését

2024. Június 19. 15:29, szerda | PR

Csokoládégyárat őriznek és takarítanak

Többkörös pályázaton ismét el nyerte a szerencsi és a miskolci Nestlé gyártelepek takarítását, biztonsági őrzését és a létesítmények külterületeinek gondozását a Jánosik és Társai Kft.