Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Augusztus 14. 08:08, vasárnap | Helyi sport
Forrás: mkbveszprem.eu

Döntőben a Veszprém a lemgói tornán!

Döntőben a Veszprém a lemgói tornán!

Az MKB Veszprém KC csapata nagy küzdelemben, 2 góllal gyűrte le a házigazda lemgói csapatot.

TBV Lemgo - MKB Veszprém KC 29:31 (14:11)

TBV Lemgo: Carsten Lichtlein - Avishay Smoler, Florian Kehrmann 1, Sebastian Preiss 4, Mait Patrail 3, Martin Strobel 2, Jens Bechtloff 3.
Csere: Sebastian Schneider 3, Patrik Johansson 3, Christoph Theuerkauf 4 (1), Gunnar Dietrich 1, Manuel Liniger 5 (4), Nils Dresrüsse

MKB Veszprém KC: Mirko Alilovic - Iváncsik Tamás 3, Marko Vujin 9 (4), Mirsad Terzics 5, Renato Sulic 1, Ilyés Ferenc 3, Iváncsik Gergő 1.
Csere: Fazekas Nándor, David Korazija 1, Carlos Perez 5, Császár Gábor 1, Schuch Timuzsin, Uros Vilovski 2

Hétméteres: 7/5 ill. 4/4
Kiállítás: 4 perc ill. 8 perc

Nyilatkozatok:

Mocsai Lajos:
Nagyon nem szeretek a körülményekre hivatkozni, de ezek a 100-110 kilós játékosok ma rengeteget utaztak, amely után összesen egy órás pihenőt kaptak. Emiatt nagyon mereven kezdtük a találkozót, egy félidőre volt szükségünk, hogy bemelegedjünk. Az elején nagyon gyorsan, előkészítés nélkül ellőttük a labdákat, minden átlövőnk két-három alkalommal hibázott, ezért már az első félidőben sorokat kellett cserélni. A második félidőben sikerült megtalálni az a stratégiát és felállást, amellyel kiharcoltuk a győzelmet. Nem segített az sem, hogy Renato Sulics fejét már a nyolcadik perc után össze kellett varrni. Küzdőképességből nagyon jól vizsgázott a csapatom, de mivel a stratégiánkat még csak most kezdtük el csiszolgatni, senki ne lepődjön meg, hogy ez még nem tökéletes. Meggyőződésem, hogy holnap egy nagy meccset fogunk játszani a Kiel ellen.

Ilyés Ferenc:
Nagyon jó érzés volt Lemgoba visszatérni és régi csapattársaim ellen játszani. A mérkőzés olyan volt, amire számítottam, jól kezdtünk, de utána elfáradtunk. Végül sikerült megszereznünk a győzelmet, legfőképpen azért mert nagyon jól küzdöttünk. Remélem, holnap jobban játszunk, mert a Kiel ellen sokkal több kell a győzelemhez. Az első félidőben volt egy nagy hullámvölgyünk, ebbe belejátszott a mai utazás okozta fáradtság is, de talán sokkal inkább az volt az oka, hogy keveset játszottunk még együtt, nagyon az út elején vagyunk. Ezét hullámzó a teljesítményünk, de azért dolgozunk, hogy ez meccsről-meccsre javuljon.
















 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.