Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Október 26. 12:13, szerda | Helyi
Forrás: VMRFK

Duplázott a tolvaj

Duplázott a tolvaj

Maguk a károsultak buktatták le két ízben is azt a pápai férfit, aki vashulladék gyanánt kívánt értékesíteni lopott fém tárgyakat.

2011. október 22-én, egy pápai utcán várakozó gépkocsihoz kapcsolt utánfutón ismerte fel a sértett a cége telephelyéről korábban 331.000 Ft értékben eltulajdonított fém eszközöket, ezért rögtön értesítette a Pápai Rendőrkapitányság ügyeletesét. A rendőrök a várakozó járműszerelvényhez siettek, majd igazoltatták és előállították a gépkocsi vezetőjét. A pápai férfi gyanúsítottként tett vallomásában elmondta, hogy társával előző nap, az éjszaka leple alatt lopta el az utánfutón levő dolgokat egy telepről. „Zsákmányát” az elfogása napján kívánta vashulladékként leadni, ám menet közben kifogyott a benzin a kocsiból, így megállásra kényszerült.

2011. október 24-én ismét telefonhívás érkezett a kapitányságra, miszerint a pápai MÉH telep előtt egy Lada gépkocsi áll, melynek utánfutóján a bejelentő egyértelműen felismerte az általa képviselt egyesület portaépületéből napokkal azelőtt eltűnt tárgyak egy részét. A gépkocsivezető ez alkalommal is a két nappal korábban előállított személy volt. A Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya elrendelte az őrizetbe vételét. Ellene nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt indult eljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak