Városlista
2023. február 3, péntek - Balázs

Hírek

2022. Február 28. 15:02, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Iszogatás után ütött, majd lopott

Iszogatás után ütött, majd lopott

Egy keceli férfival szemben folytattak eljárást kifosztás miatt a kiskőrösi rendőrök, azonban kiderült, hogy több is van a rovásán. A bűncselekmények vizsgálatát befejezték és vádemelést javasolnak.

Iszogatni ment át szomszédjához egy 35 éves keceli férfi tavaly novemberben. Az összejövetel azonban rossz véget ért: a házigazda nem töltött cigarettát a férfi kérése ellenére, ezért az nekiesett. A vendég több alkalommal is megütötte ivócimboráját, aki ennek hatására megszédült és hanyatt esett. A következő pillanatban már a vendéglátója telefonjával menekült a helyszínről az agresszív férfi. A rendőrök pár órán belül elfogták a kifosztót és őrizetbe vették – közölte a rendőrség.

A nyomozás során kiderült, hogy nem csak a sértett készülékét vette magához a gyanúsított, hanem volt ideje az ezüst fülbevalóját is kilopni füléből. Arra is fény derült, hogy a férfinak több is van a rovásán. A kiskőrösi nyomozók úgy gyanítják, hogy pár nappal a kifosztás előtt kerékpárt lopott egy keceli ház udvarából. Az egyenruhások megtalálták a kétkerekűt, valamint a telefont, melyeket lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosoknak. A bűncselekmények vizsgálatát befejezték a rendőrök, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 03. 13:46, péntek | Belföld

Magyar Közút: az erős szél miatt fakidőlések nehezíthetik hétvégén a közlekedést

A meteorológiai előrejelzések alapján már pénteken megerősödhet több térségben is szél, de szombaton gyakorlatilag az egész ország területén viharos, minimum 70 km/órás széllökésekre számíthatnak a közlekedők.

2023. Február 03. 10:26, péntek | Belföld

Holtan esett össze egy huszonéves fiatal az egyik óbudai edzőteremben

Spinning edzés közben lett rosszul az a 25 év körüli fiatal, akihez tegnap kérték a mentők gyors segítségét egy óbudai edzőterembe - írja az OMSZ.

2023. Február 03. 09:26, péntek | Belföld

A havazás után jön a szélvihar, akár 100 km/órás széllökésekkel

A Dunántúlon többfelé a 100 km/órát is meghaladhatja a legerősebb széllökések sebessége.

2023. Február 03. 08:33, péntek | Belföld

Erős széllökésekre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Erős széllökések veszélye miatt másodfokú figyelmeztetést adott ki Fejér, Somogy, Tolna, Veszprém és Zala vármegye területére szombatra az Országos Meteorológiai Szolgálat.