Városlista
2022. augusztus 18, csütörtök - Ilona

Hírek

2022. Február 28. 15:02, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Iszogatás után ütött, majd lopott

Iszogatás után ütött, majd lopott

Egy keceli férfival szemben folytattak eljárást kifosztás miatt a kiskőrösi rendőrök, azonban kiderült, hogy több is van a rovásán. A bűncselekmények vizsgálatát befejezték és vádemelést javasolnak.

Iszogatni ment át szomszédjához egy 35 éves keceli férfi tavaly novemberben. Az összejövetel azonban rossz véget ért: a házigazda nem töltött cigarettát a férfi kérése ellenére, ezért az nekiesett. A vendég több alkalommal is megütötte ivócimboráját, aki ennek hatására megszédült és hanyatt esett. A következő pillanatban már a vendéglátója telefonjával menekült a helyszínről az agresszív férfi. A rendőrök pár órán belül elfogták a kifosztót és őrizetbe vették – közölte a rendőrség.

A nyomozás során kiderült, hogy nem csak a sértett készülékét vette magához a gyanúsított, hanem volt ideje az ezüst fülbevalóját is kilopni füléből. Arra is fény derült, hogy a férfinak több is van a rovásán. A kiskőrösi nyomozók úgy gyanítják, hogy pár nappal a kifosztás előtt kerékpárt lopott egy keceli ház udvarából. Az egyenruhások megtalálták a kétkerekűt, valamint a telefont, melyeket lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosoknak. A bűncselekmények vizsgálatát befejezték a rendőrök, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 18. 18:15, csütörtök | Belföld

Online ügyfélszolgálat indult a családtámogatások még egyszerűbb igénybevételéhez

Online ügyfélszolgálat indult a családtámogatások még egyszerűbb megismeréséhez, igénybevételéhez - közölte közösségi oldalán a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára csütörtök reggel.

2022. Augusztus 18. 15:03, csütörtök | Belföld

Újabb önjáró löveg érkezett a Magyar Honvédséghez

Újabb PzH2000 típusú önjáró löveg érkezett a Magyar Honvédséghez - közölte a honvédelmi miniszter szerdán a Facebook-oldalán.

2022. Augusztus 18. 14:08, csütörtök | Belföld

Változások a MÁV, a Volánbusz és a HÉV-közlekedésében az ünnepi hétvégén

Az augusztus 20-ai tűzijáték után több kocsival közlekedő vonatokat indít a MÁV. Változik a Volánbusz- és a HÉV-járatok menetrendje az ünnepi hétvégén.

2022. Augusztus 18. 12:04, csütörtök | Belföld

Letartóztattak egy kiskorúakat dolgoztató építési vállalkozót

Letartóztatott a bíróság egy építési vállalkozót, aki a gyanú szerint alacsony munkabérért dolgoztatott kiszolgáltatott helyzetben lévő kiskorúakat - közölte a Budapest Környéki Törvényszék szerdán az MTI-vel.