Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2011. Október 06. 08:09, csütörtök | Helyi
Forrás: VMRFK

Jelentkezzen, ha átverte ez a férfi - fotóval

Jelentkezzen, ha átverte ez a férfi - fotóval

A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akiket átverhetett a férfi.

Magánszemélyeket és gazdasági társaságokat is átvert az a 41 éves férfi, akit a rendőröknek a Veszprém megyei Lovas településen sikerült elfognia.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított Szabó Zoltánként bemutatkozva burkolási és festési munkákat vállalt, melyre előleget vett fel, aztán a munkát vagy egyáltalán nem végezte el, vagy csak részben. Ugyanígy a felhasználásra kerülő anyagoknak is csak egy részét vásárolta meg, a többivel, továbbá az átvett pénzzel nem számolt el. Egy másik alkalommal kapcsolatára hivatkozva Veszprémben egy 160 ezer forint értékű vésőgépet kölcsönzött ki a cégtől, melyet „elfelejtett” visszavinni.

Fotó: Veszprém MRFK Sajtószolgálata

– Tavaly ősszel egy veszprémi festéküzletben különböző személyek nevére vásárolt, a szállítólevelet Szabó Zoltánként írta alá, majd a vételárat nem fizette meg, így összesen 349 ezer forint kárt okozott – tájékoztatott a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. Feltételezhető, hogy az M. G. monogramú, de Szabó Zoltán nevet használó férfi, hasonló módszerrel, olyan személyeket is megkárosított, akik eddig még nem tettek ellene feljelentést. Az eljáró nyomozók várják mindazok jelentkezését, akik a képen látható személy által elkövetett bűncselekmények sértettjévé váltak.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztályán személyesen, telefonon a +36 (88) 428-022-es telefonszám 12-74-es mellékén, vagy az ingyenesen hívható 107-es 112-es telefonszámokon lehet az üggyel kapcsolatban bejelentést tenni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén