Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Július 29. 10:44, péntek | Helyi sport
Forrás: saját tudósítás

Két meccs-két győzelem a Veszprém FC mérlege

Két meccs-két győzelem a Veszprém FC mérlege

Két edzőmeccséből mindkettőt megnyerte a veszprémi csapat

Szerdán Veszprémben a tavaly még az NB I-ben szereplő Szolnok csapata volt az ellenfél. Az első félidő felére már 2-0-ra vezetett a hazai csapat Alex 2 góljának köszönhetően. A második félidőben felcsillant a remény a Szolnok előtt, de Czvetkó gólja bebiztosította a hazai győzelmet. Sajnálatos hír, hogy Molnár Zoltán a mérkőzés 70. percében vádliizom sérülést szenvedett.

Veszprém FC - Szolnoki MÁV
3-2 (2-0)
Veszprém, 100 néző.

Veszprém FC: Varga, Garai, Hegedűs, Lang, Bosnjak, Hevesi-Tóth, Molnár(Nikolin), Schleer, Gomez(Burcsik), Thiago, Alex(Czvetkó)

Gólszerzôk: Alex(2),Czvetkó
 

Csütörtökön idegenben, Ajkán játszott a csapat. A szakadó esőben is kitartó, mintegy száz néző két teljesen ellentétes félidőt láthatott. az elsőben állva hagyta ellenfelét az ajkai csapat és pillanatok alatt két gólós előnyre tett szert, melyet a félidőre háromra növelt. A második félidőre teljesen más Veszprém futott ki, mely lendületes játékával megfordított az eredmény és megérdemelt győzelmet aratott.

FC Ajka–Veszprém FC
3:4 (3:0)

Ajka, 100 néző.

FC Ajka:
Jánosa – Sallér, Kovács Sz., Kovács Zs., Gunther – Pavliczky, Pothárn, Szabó, Szalai – Vittman, Mihalecz. Edző: Artner Tamás. Csere: Sásdi (kapus), Péter, Tróbert, Horváth, Major.

Veszprém FC:
Kiss (Kádár) – Szöllőskei, Hevesi-Tóth, Lang, Leitold (Hazuga)– Nikolin, Ihász (Farkas), Finta, Burcsik – Novothny, Czvetkó. Edző: Vágó Attila.

Gólszerzôk: Szalai, Vittman, Szabó, ill. Szöllőskei 2, Hevesi-Tóth, Burcsik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.