Városlista
2024. június 10, hétfő - Margit

Hírek

2018. Július 17. 07:29, kedd | Külföld
Forrás: mti

Kirabolták az OTP bankfiókját a szlovákiai Királyhelmecen

Kirabolták az OTP bankfiókját a szlovákiai Királyhelmecen

Kirabolták az OTP bankfiókját hétfőn a kelet-szlovákiai Királyhelmecen, az álarcos tettes a zsákmánnyal elmenekült, a támadásban senki sem sérült meg

- tájékoztatta a TASR szlovák hírügynökséget Róbert Varąányi, az OTP Banka Slovensko szóvivője. A pozsonyi Új Szó értesülése szerint a fegyveres elkövető ismerhette a helyszínt, mivel a közeli kórház alagsorán át menekült.

A szlovákiai magyar nyelvű napilap a bankban tartózkodó egyik ügyféltől megtudta, hogy a támadó nem beszélt, csak pisztolyával hadonászva utasította a tisztviselőt a pénz átadására.

A rendőrség nagy erőkkel keresi a tettest, a várost és környékét helikopterekkel pásztázzák. A TASR szerint egyelőre nem közölték, hogy a bankrabló mekkora zsákmánnyal távozott.

Címkék: bank, bankrablás, OTP, rablás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 07. 07:14, péntek | Külföld

Macron: Franciaország vadászrepülőket ad át Ukrajnának

Franciaország Mirage 2000-5 típusú vadászrepülőket szállít Ukrajnának, hogy támogassa az Oroszország elleni háborúban - jelentette be Emmanuel Macron francia elnök csütörtök este.

2024. Június 06. 09:26, csütörtök | Külföld

Csehországban összeütközött két vonat, négyen meghaltak, többen megsérültek

Négyen meghaltak és húszan megsebesültek a kelet-csehországi Pardubicében, ahol szerdán röviddel éjfél előtt összeütközött egy személyszállító gyorsvonat és egy tehervonat - jelentette a közszolgálati cseh hírtelevízió.

2024. Június 06. 06:00, csütörtök | Külföld

Fico elleni merénylet - Tovább javult a szlovák kormányfő állapota

Tovább javult Robert Fico szlovák miniszterelnök egészségi állapota, s gyógyulásának folyamata gyorsabb lehet a korábban feltételezettnél - jelentette be Robert Kalinák védelmi miniszter és miniszterelnök-helyettes Pozsonyban szerdán.

2024. Május 31. 09:55, péntek | Külföld

Hazaszállították a kórházból a szlovák miniszterelnököt