Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Szeptember 29. 07:36, csütörtök | Helyi
Forrás: borsonline.hu

Lefűrészelte a radiátorokat a nem fizető lakó Veszprémben

Lefűrészelte a radiátorokat a nem fizető lakó Veszprémben

A lakó elhanyagolta a két szoba összkomfortos bérleményt, ahol előbb a villanyt, majd a gázt, végül a vizet is kikötötték, mert nem tudott fizetni.

Lefűrészelte egy veszprémi férfi annak a IV. emeleti lakásnak a radiátorait, ahol korábban szülei laktak.

Az épülettömb közös képviselője, Kun László egy polgárőr járőrözése során találkozott is pár nappal ezelőtt a férfival, aki egy roncsolt radiátort cipelt magával. Akkor fel sem merült benne a gyanú, hogy épp a lakóházból vitte el. Hétfőn a nyári karbantartási munkálatok után ismét víz került a fűtési rendszerbe, de a lefűrészelt csövekből több ezer liter víz teljesen eláztatta mind a négy emeletet, az elektromos vezetékek is beáztak. A kár első becslések szerint ötmillió forint. A férfi ellen lopás miatt indult büntetőeljárás.

borsonline.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.