Városlista
2023. március 27, hétfő - Hajnalka, Lídia, Auguszta

Hírek

2021. Augusztus 06. 07:00, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Lopott betonkeverő árából akart babakocsit venni

Lopott betonkeverő árából akart babakocsit venni

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a rendőrség egy alsózsolcai férfival szemben - közölte a rendőrség.

A nyomozás adatai szerint a férfi június 27-én éjszaka bement egy alsózsolcai ingatlan udvarára és onnan ellopott egy benzines láncfűrészt, majd egy másik portáról egy betonkeverőt.

A gyanúsított elmondása szerint a betonkeverőt hazafelé húzva betért egy családi házban szórakozó társasághoz és felkínálta azt eladásra, – amelynek árából babakocsit szándékozott volna venni – de nem talált vevőre, így a lopott tárgyakat hazavitte.

A motorfűrész jogos tulajdonosa még az éjjel észrevette a lopást és a biztonsági kamerája által készített felvétel alapján felismerte az elkövetőt, akinek házához menve visszakérte a fűrészt, majd értesítette a rendőrséget.

Értesítésüket követően a járőrök azonnal a helyszínre mentek, a férfit előállították, a betonkeverőt pedig lefoglalták, majd azt visszaadták az időközben kiderített jogos tulajdonosának.

A Miskolci Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Kék hírek

Tinilányt próbált megerőszakolni - bíróság elé állította az ügyészség a támadót

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 27 éves román állampolgárságú férfit, aki pár héttel ezelőtt, egy újbudai lakásban meg akart erőszakolni egy 15 éves lányt.

2023. Március 24. 09:25, péntek | Kék hírek

Egy benzinkúton kezdték el csépelni egymást, a biztonsági kamera mindent rögzített

Garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik a benzinkút boltjában verekedtek.

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.

2023. Március 17. 11:40, péntek | Kék hírek

Veszprém belvárosában tapogatott egy nőt, a rendőrök elfogták

A sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy 2023. március 14-én 9 óra 20 perckor Veszprém belvárosában egy ismeretlen személy több alkalommal megfogta őt, miközben gyalogosan közlekedett.